1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
11-11-2013 12:50

Οικονόμου:«Να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)

Χωρίς βαθμολογικές απώλειες θέλει να συνεχίσει το πρωτάθλημα ο Απόστολος Οικονόμου, ώστε να αγωνιστεί στα ίσα με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός της «Ένωσης» ευχαρίστησε τον κόσμο που ήταν στο κλειστό της Ριζούπολης. 

 

Δείτε τις δηλώσεις που έκανε στο volleynews.gr : 

«Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες μας, γιατί οι συνθήκες του σημερινού αγώνα ήταν πολύ δύσκολες. Έχουμε τις γνωστές ελλείψεις, είχαμε και αυτήν της Καβαθά στο τέλος του τέταρτου σετ, παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε ότι έχει ψυχικά αποθέματα και κερδίσαμε.

Ευχαριστούμε τον κόσμο, γιατί μας έδωσε δύναμη και ώθηση. Νομίζω έφυγαν ικανοποιημένοι από το παιχνίδι σήμερα, γιατί οι κοπέλες έδωσαν και την ψυχή τους για να μην έχουμε άλλο στραβοπάτημα. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι εντυπωσιακό, αλλά σίγουρα θετικό.

Παίξαμε το έκτο ματς μέσα σε δυόμιση εβδομάδες, και σήμερα ευτυχώς τελείωσε αυτός ο αγωνιστικός γολγοθάς με μία μόνο απώλεια της περασμένης Τετάρτης. Τώρα θέλουμε ανασυγκρότηση και ηρεμία για να πάμε το άλλο Σάββατο να παίξουμε με τον Πανναξιακό στη Νάξο. Είναι μία πολύ καλή ομάδα.  Στόχος μας είναι να μην έχουμε απώλεια βαθμών στη Νάξο και τη Σταυρούπολη και να έχουν μπει καλά και οι δύο ξένες παίκτριες ώστε να βοηθήσουν την ομάδα. Θέλουμε να πάμε στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσουμε τις θέσεις που μας αξίζουν».

 

Φιορέλα Μάλο

Διαβάστηκε 744 φορές

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link pao29 Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 12:45 posted by pao29

    μονο ο οικονομου δεν βλεπει οτι η αεκ δεν τραβαει..αν λεω αν χασει στη ναξο τι θα πει;ερχεται το τρενο με σπασμενα τα φρενα παοοοοοοοοο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ