1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
07-11-2013 12:50

Οικονόμου:«Χάσαμε έναν πόντο, κερδίσαμε δύο παίκτριες» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα του αγώνα με τους Μακεδόνες δήλωσε ο Απόστολος Οικονόμου. Ο προπονητής της ΑΕΚ επιστράτευσε Τοτσίδου και Γιόσοβιτς για να κερδίσει το παιχνίδι, ενώ περιμένει να έχει σύντομα και τη Φερνάντεζ.

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε στο volleynews.gr

«Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα των Μακεδόνων. Ήρθε, κατέθεσε το ταλέντο που έχει και πήρε δίκαια τον πόντο και τα δύο σετ. Σε αυτά τα σετ εμείς δεν ήμασταν καλοί, ίσως να ευθύνεται η κόπωση, ίσως η υπεραισιοδοξία από το νικηφόρο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν πολλοί λόγοι τους οποίους θα αναλύσουμε και θα βρούμε τι έφταιξε. Σήμερα χάσαμε έναν πόντο αλλά κερδίσαμε δύο παίκτριες. Τη Γιέλενα Γιόσοβιτς και τη Σία Τοτσίδου τις οποίες αναγκάστηκα να βάλω στο σημερινό παιχνίδι. Δεν είμαι ευχαριστημένος ούτε από την εμφάνιση, ούτε από το αποτέλεσμα. Είναι αρχή του πρωταθλήματος, καταλαβαίνω τις κοπέλες γιατί είναι το πέμπτο ματς μέσα σε δύο εβδομάδες. Δεν είναι ρομπότ οι παίκτριες μου. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ για τη συνέχεια, γιατί προβλέπεται να είναι εξίσου δύσκολη, όπως τώρα.

Από το επόμενο παιχνίδι περιμένω να είναι ακόμη πιο έτοιμες οι Γιόσοβιτς και Τοτσίδου και σιγά σιγά να μπει και η Φερνάντεζ.  Έχουμε ακόμη ένα δύσκολο ματς με τον Ηρακλή Κηφισιάς, πρέπει να πάμε συνειδητοποιημένοι και με στόχο να κερδίσουμε. Μετά αρχίζουν και τα ντέρμπι, όπου θα δείξουμε την ποιότητα της ομάδας μας.

Οι Μακεδόνες είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχουν πολύ καλή υποδοχή, ξέρουν τι ζητούν μέσα στο γήπεδο, παίζουν με τους κεντρικούς. Ο κόουτς έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Σήμερα μας έκαναν 19 μπλοκ, κάτι που δείχνει ότι δουλεύουν πολύ στις προπονήσεις. Πιστεύω πως αν στόχος τους είναι η σωτηρία, θα το καταφέρουν εύκολα». 

 

Φιορέλα Μάλο

Διαβάστηκε 387 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ