1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-10-2013 23:35

Οικονόμου: «Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την σιγουριά ότι οι αθλήτριες της ΑΕΚ θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ικανποιήσουν τον κόσμο της ομάδας, εξέφρασε ο προπονητής, Απόστολος Οικονόμου κατά την παρουσία της φανέλας.
«Το έχω ξαναπεί και στην πρώτη παρουσίαση της ομάδας, πως όλοι φέτος νιώθουμε υποχρεωμένοι απέναντι στον κόσμο. Τόσο για την περσινή στήριξη όσο και φέτος, ειδικά όταν μάθαμε τον αριθμό των διαρκείας που διέθεσε η ομάδα. Τους θέλουμε κοντά μας και τη φετινή σεζόν. Μια σεζόν που προμηνύεται να είναι δύσκολη αλλά όπως είπε και ο κ. Παπαδημητρίου φέραμε ότι καλύτερο υπάρχει από αθλήτριες, για να κάνουμε τα δύσκολα εύκολα. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Ξεκινάμε την Τετάρτη με ένα ευρωπαϊκό ματς, απέναντι σε μια ισάξια ομάδα που η δυσκολία αυξάνεται λόγω και των ελλείψεων που έχουμε των δυο βασικών αθλητριών. Να είστε σίγουροι όμως, να είστε πεπεισμένοι πως από το παιχνίδι της Τετάρτης και σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε το καλύτερο εαυτό μας για τη νίκη. Οι αθλήτριες ξέρουν πολύ καλά σε ποια ομάδα βρίσκονται, αυτό ήταν το πρώτο μου μέλημα, να καταλάβουν την φιλοσοφία της ομάδας και να κάνουμε τον κόσμο περήφανο. Θέλω να πιστεύω πως με την βοήθεια σας θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Διαβάστηκε 1012 φορές

3 σχόλια

  • Comment Link pame gialla Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 05:50 posted by pame gialla

    .... να καταλάβουν την φιλοσοφία της ομάδας .......
    ποιά φιλοσοφία ρε Αποστόληηηηηηηηηη..το φιλοσόφισες πολύ το ταιμ-αουτ στο 24-23
    όσο αφορά τώρα την ιστορία, η ιστορία της ομάδας δεν γράφεται με ναργιλέδες και πάρτυ και φωτο για ημερολόγια.

  • Comment Link captain Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 13:18 posted by captain

    Μερικές φορές αυτός ο άνθρωπος με κάνει να πιστεύω ότι έχει χάσει εντελώς το δάσος και έχει κολλήσει στο δέντρο. Έχω βαρεθεί να ακούω για τον κόσμο και τον κόσμο. Δηλαδή πώς βοηθάς τις αθλήτριές σου όταν μιλάς για τον κόσμο και όχι για το βόλει σε κάθε σου δήλωση;..

  • Comment Link aek funboy Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 07:33 posted by aek funboy

    οι αθλητριες παιζουν για να ικανοποιησουν τον κοσμο η για να παρουν πρωταθλημα;πουθενα δεν αναφερεσαι κοουτς σε αυτο...μηπως ξερεις κατι παραπανω απο εμας;καλες οι φιεστες αλλα απο ουσια θα γινει κατι φετος;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ