1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-09-2013 16:16

Το ευχαριστώ της ΑΕΚ για το γήπεδο

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Ιωνικό ΝΦ εξέδωσε η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ για την παραχώρηση του γηπέδου για τέταρτη συνεχή χρονιά
«Το Δ.Σ. του Σωματείου Α.Ε.Κ. οι έφοροι του τμήματος Κα Φένια Παπαγεωργίου και Κώστας Παπαδημητρίου, το τεχνικό τιμ και οι αθλήτριες του τμήματος, αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά προσωπικά τον Πρόεδρο του Ιωνικού Κο Απόστολο Κόντο, αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για τη διάθεση του Γηπέδου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η συνεργασία του Σωματείου μας όλα αυτά τα χρόνια με τη Διοίκηση του Ιωνικού, είναι απόλυτα επιτυχημένη και η φιλοξενία τους είναι θερμή και άδολη.

Πραγματικά, σε αυτά τα δύσκολα χρόνια, όπου το Σωματείο μας ταλαιπωρείται λόγω έλλειψης των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, η Διοίκηση του Ιωνικού μας παρείχε αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια και επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τη σχέση συνεργασίας και προσφοράς για τον αθλητισμό και τους αθλητές», αναφέρει
Διαβάστηκε 875 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ