1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-10-2023 20:37

Volley League γυναικών: Ντέρμπι σε Ρέντη, Βούλα, αμφίρροπα ματς σε Μαρκόπουλο, Ιλίσια

Με το ανεπίσημο σερβίς να δίνεται στην σημερινή (Παρασκευή 20/10) επίσημη παρουσίαση της Volley League, πλέον ξεκινά και επίσημα η αντίστροφη για την έναρξη της φετινής σεζόν.

Οι έξι αγώνες διεξάγονται το Σάββατο 21 Οκτωβρίου με το φετινό μαραθώνιο, ως συνέχεια της περσινής εντυπωσιακής σεζόν, να αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστικός.


Και το πρώτο πιάτο της Volley League περιλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι καθώς έχουμε την επανάληψη της περσινής σειρά των ημιτελικών με τον Ολυμπιακό (όπου παρέμεινε ο Λορέντζο Μιτσέλι, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές αλλαγές στο ρόστερ) να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (με τον Ντάρκο Ζάκοτς πλέον στον πάγκο του και νέα τετράδα ξένων).

Χρονικά το πρώτο σερβίς της σεζόν θα δοθεί στο κλειστό της Μίκρας όπου ο ανανεωμένος Άρης (με τον Μανώλη Σκουλικάρη στον πάγκο του) ξεκινά με αντίπαλο τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό (συνεχίζει ο Καλμαζίδης ωστόσο κι οι πράσινες έχουν πολλά νέα πρόσωπα).

Στα Μεσόγεια έχουμε το πρώτο μίνι αθηναϊκό ντέρμπι με τον ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil (παρέμεινε ο Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι) να αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή της Pre League Απολλώνιο (την μοναδική ομάδα που έχει μόνο μία ξένη στο ρόστερη της με τον Νίκο Μπουτσουρή να συνεχίζει στον πάγκο).

Στα Ιλίσια ο τοπικός Ηλυσιακός (επέστρεψε ο Νίκος Κωστακόπουλος) με ανανεωμένο ρόστερ υποδέχεται τη δεύτερη νεοφώτιστη ομάδα, τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων (με τον Κώστα Παπαδόπουλο να επιστρέφει στη Volley League) στο πρώτο ιστορικά ματς της ομάδας της Θεσσαλονίκης στη μεγάλη κατηγορία.

Στις 18:45 η Κυπελλούχος ΑΕΚ (με τον Γιουνούς Οτσάλ να συνεχίζει για δεύτερο χρόνο) θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τον Ευρωπαϊκό της αποκλεισμό, ωστόσο θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Λαμία (σταθερά στο τιμόνι της ο Ηλίας Αγγέλης) η οποία έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα το φετινό καλοκαίρι.

Τέλος στο «Γ. Γεννηματάς» έχουμε το ντέρμπι της Θέτιδας Βούλας (6η την περσινή σεζόν) με τον ΑΟ Θήρας (5ος στην περσινή κατάταξη). Η Θέτις (4η σερί χρονιά στον πάγκο της ο Γιώργος Ρούσης) θέλει να μπει με το δεξί, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα στην Νίλουφερ για το Challenge Cup, ενώ ο ΑΟΘ (επέστρεψε μετά από μία διετία, αλλά ως πρώτος προπονητής ο Ματέο Φρέσκι) που έχει ενισχυθεί σημαντικά θέλει να επιβεβαιώσει τη δυναμική του.
Volley League Γυναικών - 1η αγωνιστική

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023


Γυμναστήριο Μίκρας, 16.00: Α.Σ. Άρης - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Τοσουνίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Δρούκα, Καπλάνης, Γραμματεία: Πασπάλα.

Γυμναστήριο Μαρκοπούλου, 17.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil - Ο.Φ.Α. Απολλώνιος
Διαιτητές: Πρέντζας, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Ζαρμπίνης, Κατσιάρας, Γραμματεία: Τρίκκα.

Γυμναστήριο «Αντώνης Φώτσης», 18.00: Ηλυσιακός Α.Ο. - Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων
Διαιτητές: Βελώνης, Γεωργάκη, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Σταθοπούλου, Βλάχος, Γραμματεία: Ιωάννου.

Γυμναστήριο «Απ. Κόντος», 18.45: Α.Ε.Κ. - Α.Ο. Λαμίας 2013
Διαιτητές: Φραγκάκης, Μάλφας, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Κώτσιας, Παυλάκης, Γραμματεία: Μισιάκα.

Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη», 19.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Γεωργοπούλου, Καπότης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γυμναστήριο «Γ. Γεννηματάς», 19.00: Α.Σ.Π. Θέτις - Α.Ο. Θήρας
Διαιτητές: Βουδούρης, Μενεσλής, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος, Επόπτες: Τσίτσικας, Σταυράτη, Γραμματεία: Καλιγέρη.

*Οι αγώνες Α.Ε.Κ. - Α.Ο. Λαμίας 2013 και Ηλυσιακός Α.Ο. - Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ