1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-10-2023 16:44

Τα χαμόγελα στην επίσημη παρουσίαση ήταν το καλύτερο ορεκτικό για την πρεμιέρα της Volley League Γυναικών

Με την εκδήλωση παρουσίασης του 53ου πρωταθλήματος της Volley League γυναικών σημαδεύτηκε η έναρξη της σεζόν 2023-24 στην κορυφαία κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον εντυπωσιακό χώρο του ANASSA CITY EVENTS στην Αθήνα, παρουσία 11 ομάδων της κατηγορίας.

Οι προπονητές, οι αρχηγοί των ομάδων πριν την έναρξη της παρουσίασης αφέθηκαν στα χέρια των φωτογράφων στον προαύλιο χώρο της δεξίωσης, βγάζοντας τον καλύτερό τους εαυτό μπροστά στο φακό.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου και στη συνέχεια την τιμητική τους είχαν οι κορυφαίες αθλήτριες της περσινής σεζόν.

Η κορύφωση ήρθε με την παρουσίαση κάθε ομάδας του πρωταθλήματος, με τους προπονητές και τις αρχηγούς να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, με την ευχή να υπάρξει ανάλογη συνέχεια για την οικογένεια του βόλεϊ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ