1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-03-2017 16:53

Καρπουζά: «Πάντα υπάρχει πίεση στον Παναθηναϊκό»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
O Παναθηναϊκός νίκησε χθες τον Πανναξιακό, με τις δύο ομάδες να δίνουν νέο ραντεβού στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Η Άννα Καρπουζά μίλησε για τη χθεσινή νίκη της ομάδας της αλλά και για τις νέες αναμετρήσεις με την ομάδα της Νάξου.

«Δεν είναι αυτό που είδαμε σήμερα το πραγματικό πρόσωπο των δύο ομάδων, ειδικά του Πανναξιακού που πιστεύω ότι είναι πολύ πιο δυνατή ομάδα από αυτό που έδειξε σήμερα και πρέπει να προετοιμαστούμε και εμείς ανάλογα για να την αντιμετωπίσουμε. Σίγουρα το πλεονέκτημα έδρας και το να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι των playoffs εδώ με τον κόσμο μας είναι υπέρ μας και είναι κάτι για το οποίο παλέψαμε στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί να είναι υπέρ μας. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σωματείο με ιστορία. Πάντα στα σωματεία αυτά υπάρχει η πίεση, η απαίτηση και η προσμονή. Αυτό δεν υπάρχει μόνο από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και από τους αθλητές του. Θέλουμε και εμείς πάρα πολύ να κάνουμε όλα αυτά που δεν έχει καταφέρει η ομάδα μέχρι στιγμής»

Ρίτσι: «Διαφοτετικά παιχνίδια στους ημιτελικούς»

«Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι αλλά πιστέυω ότι θα είναι αρκετά διαφορετικό όταν θα ξαναπαίξουμε το πρώτο μας παιχνίδι για τα playoffs και οι φίλαθλοι μπορούν να περιμένουν ένα καλύτερο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Μέσα από την προπόνηση θα δουλέψουμε πάνω στα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, είχαμε τα σκαμπανεβάσματά μας μέσα στη σεζόν αλλά διατηρήσαμε τη δεύτερη θέση και ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια καθώς έχουμε πολύ καλή ομάδα και πολύ καλές παίκτριες και πρέπει όλες μαζί να κάνουμε αυτό που πρέπει για τη συνέχεια της σεζόν».

Διαβάστηκε 1885 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ