1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-02-2016 21:56

Ρούσσης: «Χρειαζόμαστε χρόνο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούση τόνισε ότι θα χρειαστεί χρόνος για να δέσει η ομάδα με την Μόλναρ.



«Δεν είμαι τόσο ικανοποιημένος από την απόδοση, αλλά το καλό είναι ότι γυρίσαμε εις βάρος μας σκορ όπως έγινε στο β’ σετ. Έχουμε βάλει ένα σημαντικό γρανάζι στην ομάδα μας όπως είναι η Μόλναρ, αλλά ακόμη χρειάζεται χρόνος για να δέσουμε ως σύνολο καθώς έχουμε μπροστά μας και ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη».
Διαβάστηκε 733 φορές

6 σχόλια

  • Comment Link αυτοκρατορας13 Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 13:16 posted by αυτοκρατορας13

    και προετοιμαζει το εδαφος

  • Comment Link αυτοκρατορας13 Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 13:15 posted by αυτοκρατορας13

    φιλε winner δικαιολογιες ψαχνει σε περιπτωση αποτυχιας ξερει οτι αν δεν παρει τουλαχιστον ενα τιτλο φετος του χρονου δεν προκειται να βρισκεται στο παγκο του αυτοκρατορα

  • Comment Link DIMKAP Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 13:07 posted by DIMKAP

    Πιστεύει σοβαρά κάποιος ότι αυτή η ομάδα με αυτόν τον προπονητή μπορεί να πάρει τίτλο?Ας περάσουμε τελικό στο πρωτάθλημα και ούτε του παπά να μην το πούμε . Όσο χρόνο και να δώσουμε στον συγκεκριμένο προπονητή δεν πρόκειται να υπάρξει βελτίωση , γιατί πολύ απλά ο άνθρωπος είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και για ομάδες επιπέδου Μαρκόπουλου . Παίζει ξεπερασμένο βόλλεϋ , ούτε την υποδοχή βελτίωσε ούτε και παίκτριες, όπως η Καββαδία η οποία είναι στάσιμη . Η ομάδα χρειάζεται προπονητή ανεξαρτήτως μπάτζετ .

  • Comment Link WINNER Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 09:25 posted by WINNER

    Μήπως οι δηλώσεις έχουν σκοπό να προΐδεάσουν τους φιλάθλους για κάτι κακό που έρχεται;και φυσικά εννοώ για απώλεια των πάντων και φέτος.(πρωτάθλημα-κύπελλο)

  • Comment Link παο13 Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 16:03 posted by παο13

    ρουσση 3 χρονια εισαι στην ομαδα και ζητας χρονο ποσο χρονο ποια ?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ