1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-07-2015 14:49

Ο Παναθηναϊκός ξανά στη Nova

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Για ακόμα μία σεζόν η γυναικεία ομάδα Παναθηναϊκού θα προβάλλεται από τη Nova. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους κάτι που σημαίνει ότι οι φίλοι της ομάδας θα βλέπουν στα κανάλια Νovasports τους πράσινους σε όλα τα αθλήματα.



Η ανακοινωση


Ο Παναθηναϊκός Α.Ο και τα κανάλια Novasports ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασία τους, για τις σεζόν 2015-2016 και 2016-2017, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση των τηλεοπτικών και χορηγικών δικαιωμάτων.

Η συμφωνία αφορά τους σημαντικότερους εντός έδρας αγώνες των ομαδικών αθλημάτων του Τριφυλλιού, σε βόλεϊ Γυναικών και μπάσκετ Γυναικών, καθώς οι εντός έδρας αγώνες των ομάδων του Παναθηναϊκού σε βόλεϊ Ανδρών και πόλο Ανδρών, υπάγονται σε συμφωνίες κεντρικής διαχείρισης και προβάλλονται από τα αθλητικά κανάλια της Nova.

Έτσι, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας σε ακόμα περισσότερα σπορ μέσα από τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, τα κανάλια Novasports.

Διαβάστηκε 455 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link Παρατηρητης Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 15:37 posted by Παρατηρητης

    Τραγικες επιλογες Καλματζιδη στοιχισαν το πρωτο σετ.Νομικου ανυπαρκτη,Λαμπρουση + Εθνικη = ΑΝΕΚΔΟΤΟ.Εξω Στελλα,Λαμπρινιδου,Χανταβα,Στραντζαλη.Ντροπη για την εθνικη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ