1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-06-2015 21:32

Η κοινωνική πλευρά του Παναθηναϊκού

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο καθώς επισκέφτηκε εκκλησιαστικό Ίδρυμα Περιθάλψεως Θηλέων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή με σύνδρομο Down της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Μ. Κόκκορη».
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού Α.Ο:

Η αγωνιστική σεζόν μπορεί να έχει ολοκληρωθεί για τις ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού αλλά η εξωαγωνιστική και κοινωνική δράση του Ομίλου δεν τελειώνει ποτέ.

Έτσι, αντιπροσωπεία των δυο τμημάτων του Συλλόγου επισκέφτηκαν την Τρίτη (2/6) το εκκλησιαστικό Ίδρυμα Περιθάλψεως Θηλέων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή με σύνδρομο Down της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Μ. Κόκκορη», μοίρασαν δώρα και χαρά σε όλα τα κορίτσια που περίμεναν με ανυπομονησία να ολοκληρωθεί η σεζόν για να υποδεχτούν τις αθλήτριες στο δικό τους σπίτι!

Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός από πέρυσι στηρίζει το ίδρυμα «Μ. Κόκκορη» ενώ τα κορίτσια με τη σειρά τους έχουν έρθει να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των ομάδων.

Οι δυο μεριές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα σεζόν μέσα σε κλίμα ζεστό που περιλάμβανε… πολλές αγκαλιές, αναμνηστικές φωτογραφίες και αγάπη!

1.jpg2.jpg4.jpg6.jpg5.jpg3.jpg
Διαβάστηκε 360 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ