1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-10-2014 11:16

Πατσέκο: «Ιδανικό ξεκίνημα στη χρονιά»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Εντυπωσιασμένη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που κατέκλυσε το κλειστό της Κυψέλης στην πρεμιέρα της Α1 Βόλεϊ Γυναικών, εμφανίστηκε η Σοριάνα Πατσέκο, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο leoforos.gr.

Η Πατσέκο ήταν εξαιρετική στην, άνετη, όπως εξελίχθηκε, νίκη των πρασίνων επί του Πανναξιακού, με τη νέα πασαδόρο του ΠΑΟ να περιμένει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση από την ομάδα της.

Η 27χρονη Βενεζουελάνα πασαδόρος, που εντυπωσίασε τόσο με την επίδοσή της όσο και με την λευκή κορδέλα που φορούσε στη κοτσίδα της, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες για το αποτέλεσμα του αγώνα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε σκληρά και αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα για να καταφέρουμε να κερδίσουμε 3-0 σετ. Ξεκινήσαμε ιδανικά τη σεζόν και πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμη καλύτερες στο μέλλον».

Ενώ στάθηκε και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο γήπεδο οι οπαδοί του Τριφυλλιού:

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε. Λάτρεψα την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και ανυπομονώ για τα επόμενα παιχνίδια».

Διαβάστηκε 379 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link pao29 Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 10:03 posted by pao29

    ασπρες κορδελες τα κοριτσια φορανε και οι γαυροι κοιτανε πως νικουν οι αετοι,το τριφυλι ζηλευουν ,που ποτε δεν εχουν και ποτε δεν θα βαλουν ,στη φανελα και αυτοι.
    παναθα τρελα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ