1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-08-2014 20:14

Τηλεοπτικό... σωσίβιο και κλήρωση 6 Σεπτεμβρίου στη Νάξο

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων ομάδων του πρωταθλήματος Α1 γυναικών με εκπροσώπους των τμημάτων μάρκετινγκ και της επιτροπής πρωταθλημάτων και συζήτησαν οργανωτικά θέματα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στη συνάντηση βρέθηκαν εκπρόσωποι από τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, το Μαρκόπουλο, τον Πανναξιακό, τον Α.Ο.Θήρας και τον Γ.Σ.Ηλιούπολης.

Απουσίασαν οι εκπρόσωποι του Ρεθύμνου, του Γ.Σ.Ηρακλής, του Σ.Α.Κ.Ανατόλια, των Μακεδόνων Αξιού και των Βριλησσίων ενισχύοντας και πάλι τις φήμες σχετικά με την παρουσία της ομάδας των βορείων προαστίων στο νέο πρωτάθλημα.

Συζητήθηκαν κυρίως θέματα μάρκετινγκ, χορηγιών και προβολής του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με εκπροσώπους της ΕΟΠΕ η ηγεσία της ομοσπονδίας έχει κάνει προχωρημένες συζητήσεις με την κρατική τηλεόραση για να πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος η ΝΕΡΙΤ Sports. Η οριστική απάντηση από το κρατικό κανάλι θα δοθεί στις 20 Αυγούστου.

Σε συνάρτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων θα είναι και οι επαφές χορηγιών που έχουν γίνει.

Ο πρόεδρος της ΚΕΠ Χρήστος Σύλλας, ο ταμίας του Δ.Σ. Θανάσης Ρέρρας και εκπρόσωποι των τμημάτων μάρκετινγκ και προβολής.

Ο Σύλλας και ο Ρέρρας πρότειναν στις ομάδες παράβολο συμμετοχής 100 Ευρώ και 1 και 2 Ευρώ παράβολο ανανέωσης δελτίων. Ο πρόεδρος του Μαρκόπουλου Πάρης Ευαγγελίου αντέδρασε στο ζήτημα του παραβόλου και ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Νίκος Κατσιούρας ενημέρωσε πως ο Ολυμπιακός έχει συμφωνία με τη NOVA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν 2014-15.

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ είπαν πως εάν υπάρξει οποιαδήποτε καθυστέρηση στη συμφωνία της ΕΟΠΕ με την ΝΕΡΙΤ θα δώσουν τα δικαιώματα τους στη NOVA.

Ακόμα, ο Πανναξιακός πρότεινε να φιλοξενήσει την εκδήλωση της κλήρωσης του πρωταθλήματος με πιθανότερη ημερομηνία την 6η Σεπτεμβρίου.

Τέλος, ο Ολυμπιακός ζήτησε να μην υπάρξει αγωνιστική δραστηριότητα το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015.

2 σχόλια

  • Comment Link bebis Παρασκευή, 08 Αυγούστου 2014 09:09 posted by bebis

    ΡΕ ΟΥΤΕ 100 ΕΥΡΩ???
    ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΛΙΓΚΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ

  • Comment Link Kavouras Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2014 08:11 posted by Kavouras

    Χαχαχαχα! Καταπληκτική συνάντηση σε επαγγελματικά πρότυπα για την κορυφαία διοργάνωση της ΕΟΠΕ!
    Ασχολίαστο το "παράβολο συμμετοχής 100 Ευρώ και 1 και 2 Ευρώ παράβολο ανανέωσης δελτίων"........
    Οι εκπρόσωποι των τμημάτων μάρκετινγκ και προβολής τι είπαν??

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ