1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-07-2014 13:58

Στην Αταλάντη ο Ρούσης

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Στην Αταλάντη βρίσκεται ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Ρούσης, για να «διδάξει» τις νεαρές αθλήτριες της περιοχής τα… μυστικά του βόλεϊ, στο camp που διοργανώνει ο ΑΣ Λοκρός.

Από την 1 Ιουλίου μέχρι τις 12/7 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αταλάντης, κορίτσια που έχουν γεννηθεί από το 1997 έως το 2004 προπονούνται υπό τις οδηγίες του προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού», Γιώργο Ρούση στο camp, που είχε τεράστια συμμετοχή με το… καλημέρα.

Ο τεχνικός των «πρασίνων», εκμεταλλεύτηκε τις καλοκαιρινές διακοπές του Παναθηναϊκού και μαζί με τον κουμπάρο του και προπονητή της τοπικής ομάδας, Γιώργο Μπουράμα, ο οποίος και τον κάλεσε, μαθαίνουν στις νεαρές βολεϊμπολίστριες: ψηλή πάσα, μεταβίβαση με δάχτυλα, μανσέτα, υποδοχή, σέρβις, μπλοκ, άμυνα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ατομική & ομαδική τακτική, ασκήσεις ευλυγισίας και αλτικότητας.

Ο Γιώργος Ρούσης, που είναι στην Αταλάντη μαζί με την σύζυγό του και αρχηγό του Παναθηναϊκού, Ζένια Τσίμα, μιλώντας στην εφημερίδα «Η Πράσινη» εξήγησε: «Είναι μεγάλη τιμή και συνάμα ευχαρίστηση, τέτοιου είδους προσκλήσεις για μένα. Τα παιδία στην επαρχία έχουν πολλές δυνατότητες, αλλά δεν έχουν πολλές ευκαιρίες και την οργάνωση, όπως έχουν τα παιδιά στα μεγάλα αστικά κέντρα. Η ανταπόκριση στο camp ήταν πολύ μεγάλη, και οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις θέσεις κάτι που μας ικανοποίησε πολύ. Τα παιδιά διδάσκονται κατά κύριο λόγο την βασική τεχνική του αθλήματος».

*Ο Έλληνας τεχνικός, στις 21 Ιουλίου θα συμμετάσχει και σε δεύτερο καλοκαιρινό camp διάρκειας 8 ημερών, που διοργανώνει το τμήμα βόλεϊ του ΑΟ Σαρωνικός.

Πηγή: Εφημερίδα «Η Πράσινη»
Διαβάστηκε 664 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ