1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-06-2013 19:22

«Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα, η Παρί... στην ώρα της»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ο Τέλης Σωτήρχος δεν φαίνεται να... αγχώνεται για την κλήρωση του CEV Cup και τις αναμετρήσεις με την Παρί Σεν Κλοντ, καθώς τονίζει ότι ο για τον Ολυμπιακό στόχος θα είναι η διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα. Με την Ευρώπη θα ασχοληθεί όταν έρθει η ώρα.


«Αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε με τα οργανωτικά θέματα της δικής μας ομάδας, προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί και την επόμενη σεζόν στην Ελλάδα και δευτερευόντως στην Ευρώπη», δήλωσε ο Τέλης Σωτήρχος με τον τεχνικό των ερυθρόλευκων να ξεκαθαρίζει ότι: «Ιεραρχικά πρώτος μας στόχος είναι να διατηρήσουμε τα πρωτεία στην Ελλάδα και η πορεία στην Ευρώπη ακολουθεί. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα αδιαφορήσουμε σ’ αυτά τα παιχνίδια, αφού κάθε παιχνίδι στην Ευρώπη είναι μια μεγάλη πρόκληση. Η Παρί είναι μια ομάδα που πέρσι είχε αρκετές ξένες αθλήτριες, παίζει για πρώτη φορά στην Ευρώπη και όταν έρθει η ώρα θα ασχοληθούμε μαζί της».
Διαβάστηκε 994 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ