1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-03-2018 22:18

«Ώθηση από τον Κόσμο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού έχει ακόμα ένα ραντεβού με την ιστορία και έχει ανάγκη τη συμπαράσταση του κόσμου του. Αύριο αντιμετωπίζει την Κράσνονταρ για τα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ και ο προπονητής της ομάδας, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε: 


 «Πρώτα απ' όλα θέλω να καλέσω τους φιλάθλους μας στο παιχνίδι της Τετάρτης. Περιμένουμε  να έρθουν να μας υποστηρίξουν γιατί με τη βοήθειά τους είναι πιο εύκολο για εμάς να δώσουμε το 100% σε αυτό το ματς κάτι που σίγουρα θα κάνουμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα πριν από τον επαναληπτικό στη Ρωσία. Είναι πολύ δύσκολο να πω ποιο είναι το καλό αποτέλεσμα, αλλά νομίζω ότι νίκη με οποιοδήποτε σκορ θα είναι ένα καλό πλεονέκτημα για εμάς πριν από το δεύτερο παιχνίδι. Η Κρασνοντάρ είναι καλή ομάδα, στους ημιτελικούς άλλωστε δεν υπάρχουν κακές ομάδες, όμως στην έδρα μας θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η διαγώνιος της ομάδας, Σάσκια Χίπε: «Δεν... μπορούμε να περιμένουμε για το παιχνίδι της Τετάρτης. Ελπίζουμε ότι το Ρέντη θα είναι γεμάτο και θα παίξουμε μπροστά στο εκπληκτικό κοινό μας. Οι φίλαθλοί μας πάντα μας υποστηρίζουν και μας δίνουν τεράστια ώθηση και αυτό θέλουμε να συμβεί και στον πρώτο ημιτελικό με τη Κράσνονταρ. Προς το παρών δεν κοιτάμε πιο μακριά και μια ενδεχόμενη πρόκριση στον τελικό, αλλά είμαστε συγκεντρωμένες στον αντίπαλό μας κόντρα στον οποίο θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Διαβάστηκε 551 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ