1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-02-2018 00:32

Γιώτα: «Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας μια σπουδαία πρόκριση»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ενόψει του επαναληπτικού της φάσης των «8» του Challenge Cup, με τη Πφέφιγκεν που θα διεξαχθεί την Τρίτη (27/02) στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», η Κατερίνα Γιώτα δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:
«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση στους «4» του Challenge Cup. Σίγουρα η νίκη στην Ελβετία μας δίνει ένα προβάδισμα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αντίπαλός μας έφτασε ως εδώ με δυο προκρίσεις που προήλθαν από ανατροπή στα εκτός έδρας ματς. Για το λόγο αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η συνέχεια στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Θέλουμε να έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας η οποία έπαιξε καταλυτικό ρόλο και την περσινή σεζόν στους εντός έδρας αγώνες. Μακάρι να ζήσουμε και φέτος ανάλογες στιγμές και να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας μια ακόμα σπουδαία πρόκριση».
Διαβάστηκε 314 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ