1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2017 18:47

Στο δρόμο για τη Σιβηρία ο Ολυμπιακός

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με προορισμό το μακρινό Κράσνογιαρσκ και στόχο την πρόκριση στον μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό του CEV Challenge Cup, αναχώρησε το μεσημέρι (13:30) της Πέμπτης η αποστολή του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» μετά την τεράστια νίκη με 3-1 σετ στον πρώτο ημιτελικό στο Ρέντη, κόντρα στην Γενισέι Κράσνιογιαρσκ αναχώρησαν την επομένη ημέρα του αγώνα καθώς έχουν ένα μεγάλο και δύσκολο ταξίδι.

Με ενδιάμεση στάση τη Μόσχα και τρίωρη παραμονή στη Ρωσική πρωτεύουσα, η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα πάρει την πτήση, διάρκειας 5 ωρών για το Κράσνογιαρσκ και αναμένεται στον τελικό της προορισμό στις 2:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο επαναληπτικός με την Ρώσικη ομάδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (2/4) στις 13:00 και ο Ολυμπιακός θέλει να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα που αποκόμισε από το πρώτο ματς και να πανηγυρίσει την ιστορική πρόκριση στον μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό του CEV Challenge Cup!

Διαβάστηκε 1884 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ