1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-03-2017 19:27

Κοβάτσεβιτς: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε τον κόσμο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ενόψει του σπουδαίου επαναληπτικού με την Αστερίξ, την Τετάρτη (8/3) στις 19:30 στο Ρέντη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:
«Έχουμε μπροστά μας το πιο σημαντικό παιχνίδι για αυτή την περίοδο. Προετοιμαζόμαστε τρεις εβδομάδες, ουσιαστικά πριν το πρώτο ματς με την Αστερίξ. Στο Βέλγιο κάναμε ένα καλό αποτέλεσμα αλλά όλοι είδαν ότι ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση. Περιμένω ένα παρόμοιο παιχνίδι αύριο. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο αλλά βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Περιμένουμε τους οπαδούς μας να έρθουν να μας υποστηρίξουν γιατί τους χρειαζόμαστε.  Η δική τους παρουσία μπορεί να μας βοηθήσει ουσιαστικά και να μας δώσει περισσότερη ενέργεια για να πετύχουμε το σκοπό μας. Σίγουρα έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στους «4» της διοργάνωσης αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί η Αστερίξ είναι μια επικίνδυνη ομάδα, πολύ νεανική και θα παλέψει και αυτή».
Διαβάστηκε 832 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ