1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-02-2017 21:02

Κοβάτσεβιτς: «Δύσκολο παιχνίδι, χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι με την Τσανάκαλε τόνισε πως γνωρίζει την δυσκολία του αγώνα και έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να βρεθεί στο κλειστό του Ρέντη.
«Κάναμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι αλλα είμαι σίγουρός ότι είναι πολύ δύσκολος ο επαναληπτικός. Θέλουμε νίκη ούτως ή άλλως και αυτό θα επιδιώξουμε. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς, παίξαμε καλά κόντρα στους Μακεδόνες και περιμένω ότι η ομάδα θα παίξει ένα ακόμα καλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα έρθουν οι φίλαθλοι μας χρειαζόμαστε την υποστήριξη τους γιατί η παρουσία τους μας δυναμώνει ακόμα περισσότερο και μας βοηθάει να πετύχουμε τους στόχους μας».

Χριστοδούλου: «Θέλουμε τον κόσμο»

«Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Θέλουμε στον πλευρό μας τον κόσμο μας και την στήριξη του για να μας ωθήσει στη νίκη».
Διαβάστηκε 266 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ