1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-10-2016 15:36

Κοβάτσεβιτς: «Να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Μία καλή ευκαιρία για να δει το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα είναι το τουρνουά Genzin Gollu Volleyball Cup, όπως δήλωσε στο osfp.gr ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.
 «Έχουμε μια καλή ευκαιρία πριν την έναρξη της σεζόν να λάβουμε μέρος σε ένα δυνατό τουρνουά για να δούμε το επίπεδο που βρισκόμαστε και να συγκριθούμε με ομάδες που δεν είχαμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε το προηγούμενο διάστημα. Αυτό είναι πολύ καλό για εμάς. Δεν μας ενδιαφέρει τόσο πολύ το αποτέλεσμα, πρώτα από όλα περιμένουμε να παίξουμε καλά ματς».

Λαζάρεβιτς: «Να ανεβάσουμε επίπεδο το παιχνίδι μας»

Η ακραία του Ολυμπιακού, Άννα Λαζάρεβιτς δήλωσε στο osfp.gr: «Επιτέλους είμαστε όλοι μαζί. Μέσα από τη συμμετοχή μας σε αυτό το Τουρνουά, θέλουμε να δούμε το παιχνίδι μας. Είναι μια υψηλής ποιότητας διοργάνωση καθώς θα αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες. Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να ανεβάσουμε το παιχνίδι μας σε υψηλότερο επίπεδο».
Διαβάστηκε 444 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ