1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-01-2016 23:24

Κοβάτσεβιτς: «Σαν να μην έγινε τίποτα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε μετά την λήξη της αναμέτρησης με το Βουκουρέστι:
«Μετά το πρώτο σετ δεν αλλάξαμε κάτι, απλώς χαλάρωσαν τα κορίτσια και έπαιξαν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ειδικά στο σερβίς. Συνήθως ο αντίπαλός μας είναι πολύ καλός στην υποδοχή αλλά σήμερα εμείς τον δυσκολέψαμε αρκετά. Με το πολύ καλό σερβίς μας δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα και μετά από αυτό ήταν πιο εύκολο για εμάς το μπλοκ και η άμυνα. Τώρα χρειαζόμαστε δυο σετ στη Ρουμανία αλλά θα πάμε εκεί σαν να μην έχει συμβεί τίποτα εδώ. Θα παίξουμε και εκεί για τη νίκη και ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο ματς. Πάντως αυτό που είδαμε σήμερα είναι ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και ότι αξίζουμε την πρόκριση. Βήμα βήμα μπορούμε να αγωνιστούμε σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο και χρειαζόμαστε τέτοια παιχνίδια για να το καταφέρουμε».

Tσβετάνοβα: «Παίξαμε ως ομάδα»

Η Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα δήλωσε στο osfp.gr : «Στο πρώτο σετ δεν παίξαμε πολύ καλά και σίγουρα μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Μείναμε συγκεντρωμένες, δεν τα παρατήσαμε και διεκδικήσαμε όλες τις μπάλες. Τα πήγαμε πολύ καλά στο σερβίς και παίξαμε ως ομάδα, σίγουρα κάνουμε λάθη σε ορισμένες φάσεις του παιχνιδιού, αλλά παραμένουμε ενωμένες και δείχνουμε υπομονή. Στη Ρουμανία πιστεύω ότι θα παίξουμε ακόμα καλύτερα αφού σήμερα στο ξεκίνημα ίσως ήμασταν λίγο αγχωμένες». 



 

Διαβάστηκε 436 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ