1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
30-03-2015 17:12

Νέσοβιτς: «Δεν αφήσαμε ελπίδες στον Παναθηναϊκό»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ενθουσιασμένη από την κατάκτηση του Κυπέλλου, λίγους μόλις μήνες μετά την ένταξη της στον Ολυμπιακό, η Ιβάνα Νέσοβιτς δήλωσε:
«Δεν μπορώ να σας εκφράσω το πόσο χαρούμενη είμαι γιατί ήρθα εδώ στην μέση της σεζόν και σε αυτό το μικρό διάστημα μπόρεσα να γίνω κομμάτι της ομάδας. Όλα τα κορίτσια δουλέψαμε πολύ σκληρά και σίγουρα αξίζουμε αυτό το κύπελλο. Γνωρίζω την αντιπαλότητα των δυο ομάδων και η ευχή μου εξ αρχής ήταν να παίξουμε στον τελικό εναντίον του Παναθηναϊκού μιας και θα κάναμε πολύ χαρούμενους τους οπαδούς μας κερδίζοντας το κύπελλο απέναντι σε αυτούς. Νομίζω ότι είχαμε την ωριμότητα να κερδίσουμε χωρίς να είμαστε προκλητικές όπως οι αντίπαλες μας, χρησιμοποιήσαμε το μυαλό μας και δεν αφήσαμε ελπίδες στον Παναθηναϊκό. Θέλω να πω ότι είμαι υπερήφανη για τα κορίτσια δείξαμε ότι είμαστε μια πραγματική ομάδα. Αυτή η ομάδα δεν είναι ένας ή δυο παίκτες αλλά όλοι όσοι την απαρτίζουν, οι αθλήτριες, ακόμα και το τεχνικό τιμ».
Διαβάστηκε 1698 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ