1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-08-2014 14:02

Μπαίνουν στο «χορό» και οι νταμπλούχες

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Για την προσεχή Δευτέρα 25 Αυγούστου (17.00 πλατεία Αλεξάνδρας) ορίστηκε από τον Ολυμπιακό η πρώτη συνάντηση και προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, εν όψει της νέας σεζόν.
Η χρονιά ξεκινά με τον Ολυμπιακό να είναι το πρώτο φαβορί για την εκ νέου κατάκτηση των εγχώριων τίτλων, μετά και την αποδυνάμωση της ΑΕΚ, και στόχος όλων στον Πειραιά είναι να διατηρήσουν τα σκύπτρα, αλλά και να κοιτάξουν ακόμα ψηλότερα, σε ότι αφορά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας του λιμανιού.
Διαβάστηκε 1453 φορές

24 σχόλια

  • Comment Link ArIS. Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 19:23 posted by ArIS.

    Εκτίμηση έκανα φίλε koziakas και εκτιμώ ότι ΑΕΚ Ρέθυμνο και Μαρκόπουλο που τις βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δε θα κινδυνεύσουν. Άντε να βάλω μέσα και το Ανατόλια που λέει η φίλη αν και είναι ομάδα που δεν δείχνει χαρακτήρα στα δύσκολα αλλα όντως έχει ενισχυθεί πάνω από το μέσο όρο του. Για να γράφω πράγματα όπως με βολεύουν πάει να πει ότι κάπου έχω συμφέρον και περιμένω με αγωνία να μου πεις ποιό είναι. Εκτός βέβαια εάν χρησομοποίησες κατά λάθος τη λέξη οπότε σου ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.

  • Comment Link aek21 Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 14:38 posted by aek21

    εχουμε κανενα νέο από την αποφαση του ανδριανου για το θεμα των ξενων σημερα δεν επρόκειτο να γινει συναντηση για αποφασεις

  • Comment Link pao 13 Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 08:58 posted by pao 13

    φιλε από τα λιμπερο που ηταν ελευθερα στην αγορα ο παναθηναικος δεν μπορουσε να παρει κατι καλυτερο ,η ρογκα είναι μεσα στα 3-4 καλυτερα λιμπερο του ελληνικου πρωταθλήματος και μην ξεχναμε προπερσυ ειχε ψηφιστεί από τους προπονητες της α1 το καλυτερο λιμπερο του πρωταθλήματος

  • Comment Link giannis 13 Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 08:49 posted by giannis 13

    ποσο χειροτερη μπορει να ναι από την μιλοβανοβιτς απορω ?

  • Comment Link ATHENS FAN Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 08:40 posted by ATHENS FAN

    Σε σχέση με τι είναι εφέτος ενισχυμένος ο ΠΑΟ; Έχει καλύτερη πάσα ή διαγώνιο από πέρυσι; Libero ίσως κι αυτό με ...ενστάσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ