1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-04-2014 22:41

Γιάννης Νικολάκης: «Δεν πρέπει να είμαστε χαλαροί»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ο Ολυμπιακός ξεχνά την κατάκτηση του Κυπέλλου για να αντιμετωπίσει τα Βριλήσσια για πλέι οφ και ο προπονητής της οομάδας Γιάννης Νικολάκη ζήτησε από την αθλήτριές του να μη δείξουν χαλαρότητα.
«Από δω και στο εξής είναι όλοι τελικοί. Πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση που δείξαμε στο Final 4 του Κυπέλλου. Δεν πρέπει να είμαστε χαλαροί και όλοι μας έχουμε ‘ξεχάσει’ την κατάκτηση του Κυπέλλου. Τα Βριλήσσια είναι μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλά σε όλη τη σεζόν, στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος που παίξα στην έδρα μας ήταν πολύ ανταγωνιστική και σίγουρα αξίζει το σεβασμό μας»

«Στην καριέρα μου δεν έχω ξαναζήσει τόσο δύσκολη πορεία για να κατακτήσεις τον τίτλο στο Κύπελλο. Από κει και πέρα όμως η διαφορά είναι ότι το Κύπελλο, με εξαίρεση το Final 4, υπάρχουν μεγάλα διαστήματα ανάμεσα τους αγώνες, ενώ οι εμφανίσεις μας στο θεσμό δείχνουν ότι είχαμε σταθερότητα. Τώρα όμως στα πλέι οφ, οι αγώνες είναι ανά τρεις ημέρες και χρειάζεται διαφορετική διαχείριση, προπονητικά και ψυχολογικά», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Τα Βριλήσσια έρχονται χωρίς άγχος και αυτό το κάνει πιο δύσκολο… Εμείς πριν 48 ώρες πανηγυρίζαμε ένα τίτλο και ουσιαστικά θα παίξουμε με μία προπόνηση ενώ ο αντίπαλος προετοιμαζόταν για το ματς εδώ και 10 ημέρες. Πρέπει να οργανωθούμε εγκεφαλικά και σωματικά, αλλά έχουμε την εμπειρία ως ομάδα για να το διαχειριστούμε σωστά. Στο μυαλό μας είναι μόνο οι αγώνες με τα Βριλήσσια και τίποτα άλλο».
Διαβάστηκε 393 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ