1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2014 23:17

Χριστοδούλου: «Αφιερωμένο στην ομάδα και την οικογενειά μου» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στην κάμερα του volleynews.gr μίλησε μετά τη λήξη του τελικού του κυπέλλου, και της ανάδειξης της σε MVP του τελικού, το «μυαλό» του Ολυμπιακού, η πασαδόρος Στέλλα Χριστοδούλου.
«Είμαστε πολύ περήφανες για την ιστορική αυτή στιγμή που πετύχαμε σήμερα για το σύλλογο, με το 4ο σερί κύπελλο, και είμαστε η πρώτη ομάδα που το καταφέρνουμε αυτό. Θεωρώ ότι είναι απόλυτα άξια αυτή η κατάκτηση του κυπέλλου, καθώς φτάσαμε ως εδώ νικώντας τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, την ΑΕΚ, τα Βριλήσσια, τον Παναθηναϊκό χτες, αλλά και σήμερα με τη Νάξο. Μια πολύ καλή ομάδα η Νάξος, που τη σεβαστήκαμε, παίξαμε πολύ όμορφο βόλει με συγκέντρωση και πάθος για το Κύπελλο. Όσο για το mvp, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τις συμπαικτριές μου, και τους προπονητές γιατί χωρίς όλους αυτούς δε θα βρισκόμουν αυτή τη στιγμή σ' αυτή τη θέση. Ελπίζω σε ακόμα μεγαλύτερες χαρές στο μέλλον. Αφιερώνω την κούπα στην ομάδα, και το mvp στην οικογένεια μου, ενώ θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο για τη βοήθειά του, και που βρίσκεται δίπλα μας».
Διαβάστηκε 455 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ