1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-01-2014 17:08

Χριστοδούλου: «Το Σάββατο όλοι στη Λέσχη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π ανοίγει την Ιστορική του Λέσχη στη Μαρίνα Ζέας προκειμένου να συγκεντρωθούν αγαθά τα οποία θα δοθούν στο "Παιδικό Σπίτι του Πειραιά" και στο ΠΙΚΠΑ Βούλας.
Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού θα είναι εκεί και η αρχηγός της Στέλλα Χριστοδούλου στέλνει το δικό της μήνυμα: «Ο Ολυμπιακός για ακόμη μια φορά δείχνει πως είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Είναι πραγματικά συγκινητικό ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα να παίρνει τόσο σημαντικές πρωτοβουλίες και αξίζει όλοι να τον μιμηθούν. Σ’ αυτή την προσπάθεια μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι μας. Εμείς οι αθλητές πρώτοι από όλους θα είμαστε στη Λέσχη όχι για να δώσουμε το καλό παράδειγμα αλλά γιατί πραγματικά αισθανόμαστε την ανάγκη να σταθούμε δίπλα στα παιδιά. Καλούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού να συνδράμει στην μεγάλη προσπάθεια μας. Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας  μαζεύουμε ρούχα, τρόφιμα και σχολικά είδη για παιδικά ιδρύματα. Να είμαστε όλοι εκεί!».
Διαβάστηκε 366 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ