1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-11-2013 21:51

Ενημέρωση ΠΑΣΑΠ στον Ολυμπιακό

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
ις αθλήτριες του νταμπλούχου Ολυμπιακού επισκέφτηκε χθες για πρώτη φορά ο Διευθυντής του ΠΑ.Σ.Α.Π, Β. Μηνούδης στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επαφών του Συνδέσμου μας με αθλήτριες των ομάδων της Α1 Γυναικών, έπειτα από την επαφή που είχε προηγηθεί στα μέσα Οκτωβρίου με την ομάδα της ΑΕΚ.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ωραίο κλίμα στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη", αμέσως μετά την προπόνηση της ομάδας του Γιάννη Νικολάκη, οι  αήττητες φέτος "ερυθρόλευκες" ενημερώθηκαν για όλες τις εξελίξεις και τα ενδιαφέροντα θέματα που απασχολούν το γυναικείο βόλεϊ, ενώ στην συνέχεια εξέφρασαν και οι ίδιες τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους, καταθέτωντας μάλιστα και κάποια αιτήματά τους στον εκπρόσωπο του ΠΑ.Σ.Α.Π.

Ακολούθησε η ενημέρωση του Διευθυντή του Συνδέσμου μας στο πλαίσιο του προγράμματος "PROtect Integrity" σχετικά με το match fixing και τον εθισμό στον τζόγο, κατά την οποία οι αθλήτριες της πειραϊκής ομάδας έγιναν γνώστριες των κινδύνων και των "υποχρεώσεών" τους. Η επίσκεψη του κ. Μηνούδη στου Ρέντη, ολοκληρώθηκε με τη συμπλήρωση του ειδικού ερωτηματολογίου για την πανευρωπαϊκή έρευνα που διεξάγεται σχετικά με τον εθισμό των αθλητών-αθλητριών στα τυχερά παιχνίδια.

Οι ενημερωτικές επισκέψεις του ΠΑ.Σ.Α.Π και στις υπόλοιπες ομάδες της  Α1 Γυναικών θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες.
Διαβάστηκε 786 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ