1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-07-2015 14:41

Επενδύει στην Γεωργακοπούλου το Μαρκόπουλο

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Το Μαρκόπουλο φροντίζει για το μέλλον του και το αποδεικνύει με την απόκτηση της 15χρονης Ιόλης Γεωργακοπούλου. Η νεαρή κεντρικός έμαθε βόλεϊ στον Φοίβο Μελισσίων και ανοίγει τα φτερά της για να κυνηγήσει μια καριέρα στην Α1.

 

Η ανακοίνωση

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου βρίσκεται στην ευχάριστη στη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Ιόλης Γεωργακοπούλου από τον Φοίβο Μελισσίων. Η Ιόλη Γεωργακοπούλου έχει γεννηθεί στις 21/7/2000, έχει ύψος 1,84 και αγωνίζεται ως κεντρική. Την περσινή σεζόν πρωταγωνίστησε με τον Φοίβο κατακτώντας την 1η θέση στο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Ελληνικού βόλλεϋ .

Το ΔΣ του ΑΟ Μαρκοπούλου ευχαριστεί θερμά τον Φοίβο Μελισσίων και ειδικά τον πρόεδρο του κ. Παναγιώτη Παντελή για την άψογη συνεργασία στην μετακίνηση της νεαρής αθλήτριας.

Καλωσορίζουμε την Ιόλη στην οικογένεια του ΑΟΜ και τις ευχόμαστε μόνο επιτυχίες.

Στις πρώτες της δηλώσεις η Γεωργακοπούλου είπε: «Είμαι τόσο χαρούμενη για την μεταγραφή μου στο Μαρκόπουλο που πραγματικά δε μπορώ να μιλήσω. Χαίρομαι που πίστεψαν σε μένα και στις δυνατότητες μου και ελπίζω να τους ανταμείψω με την απόδοσή μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΟΜ για την ευκαιρία που μου δίνουνε και την καινούρια σελίδα στην καριέρα μου. Λυπάμαι που αποχωρώ από την οικογένεια του Φοίβου γιατί εκεί ξεκίνησα και έκανα τα πρώτα μου βήματα στο βόλλεϋ, τους ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια».

Διαβάστηκε 707 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ