1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-07-2015 14:27

Επενδύει στο μέλλον με Νικολογιάννη το Μαρκόπουλο

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μια κίνηση για το μέλλον έκανε το Μαρκόπουλο, αποκτώντας την 16χρονη Ασημίνα Νικολογιάννη για τα επόμενα 3 χρόνια.  Η Νικολογιάννη είναι ακραία και προέχεται από τον Ηρακλή Κηφισιάς με τον οποίο την περασμένη σεζόν κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων και την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.
Η ανακοίνωση

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της αθλήτριας Ασημίνας Νικολογιάννη για 3 χρόνια. Η Ασημίνα είναι γεννημένη στις 4/6/1999, έχει ύψος 1,82 και αγωνίζεται ως ακραία.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ηρακλή Κηφισιάς, με τον οποίο πρωταγωνίστησε κατακτώντας την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων και την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.

Καλωσορίζουμε την Ασημίνα στην ομάδα μας και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Στις πρώτες της δηλώσεις, ως αθλήτρια του ΑΟΜ, η Νικολογιάννη είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που πήγα σε μια ομάδα που δίνει πολύ σημασία στις υποδομές. Όλοι οι προπονητές είναι εξαιρετικοι και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους για να μάθω νέα πράγματα και να φτάσω σε ένα καλό επίπεδο. Είμαι ενθουσιασμένη που θα δουλέψω με έναν Σέρβο προπονητή και συγκεκριμένα τον κ. Βέσκο Ιβάνοβιτς που είμαι σίγουρη πως θα με βοηθήσει σε όλους τους τομείς.»
Διαβάστηκε 1095 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ