1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
06-10-2014 21:49

Ιβάνοβιτς: «Δυνατά απέναντι σε κάθε ομάδα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με τις καλύτερες εντυπώσεις από του τουρνουά του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, και ικανοποιημένος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ο Βέλιμπορ Ιβάνοβιτς. Ο προπονητής του ΑΟ Μαρκοπούλου δήλωσε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να παίξει δυνατά απέναντι σε κάθε αντίπαλο. 

«Στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε με μία ομάδα της Α1, τον ΑΟ Θήρας, και έχοντας αυτό στο μυαλό τους οι παίκτριες μου ήταν δυναμικές και είχαν κίνητρο και στο δεύτερο παιχνίδι. Τα κορίτσια ήταν πολύ κουρασμένα, αλλά στο δεύτερο σετ άρχισαν να παίζουν πολύ πιο δυνατά απέναντι σε έναν πολύ καλό Αστέρα. Κατάλαβαν πως αν δεν δώσουν το καλύτερο τους, θα έχουν πρόβλημα απέναντι στην ομάδα του Αγίου Δημητρίου.

Το τουρνουά με δύο ομάδες από κάθε κατηγορία ήταν πολύ καλό και οργανωμένο. Εμείς είχαμε δύο σκληρά παιχνίδια και αυτό είναι θετικό για εμάς. Ελπίζω ο Αστέρας, που διοργάνωσε το τουρνουά, να είναι ικανοποιημένος με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Είναι ικανοποιητικό που καταλάβαμε την πρώτη θέση, κι ευχάριστο που οι νεαρές παίκτριες μου κατάλαβαν ότι μπορούμε να κερδίσουμε και μεγαλύτερες ομάδες. Στην ομάδα μας έχουμε πολλά κορίτσια που πέρσι έπαιζαν αναπληρωματικές, και βρέθηκαν απέναντι σε παίκτριες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Θέλουμε να βελτιωθεί η κάθε κοπέλα και να φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο, όπως αρμόζει στην πρώτη κατηγορία. Θέλουμε να είμαστε το σπίτι κάθε κοπέλας και να μαχόμαστε με κάθε ομάδα. Φυσικά καταλαβαίνουμε ότι κάποιες ομάδες είναι πολύ δυνατές και έχουν πολύ μεγάλα ονόματα. Στόχος μας είναι να παίξουμε όσο γίνεται πιο δυνατά απέναντι σε κάθε ομάδα».

Φιορέλα Μάλο

Διαβάστηκε 697 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ