1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
05-10-2014 15:53

Ιβάνοβιτς: «Στόχος μας να είμαστε στις καλύτερες ομάδες»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με στόχο να είναι το Μαρκόπουλο στις κορυφαίες ομάδες της Α1 ξεκινά το πρωτάθλημα ο Βέλιμπορ Ιβάνοβιτς. Ο προπονητής του ΑΟ Μαρκοπούλου, που θα βρεθεί απόψε στον τελικό του τουρνουά του Αστέρα Αγίου Δημητρίου με τον Αστέρα, μίλησε στο volleynews.gr. 
«Γενικά ήταν ένα παιχνίδι με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, αλλά σε αυτή την περίοδο που προετοιμαζόμαστε νομίζω πως είναι φυσικό. Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι γιατί ήταν δύσκολο και οι πόντοι ήταν πολύ κοντά.
Έχουμε παίξει μόλις δύο παιχνίδια με τις ομάδες της Α1. Χάσαμε από την ΑΕΚ και κερδίσαμε τη Σαντορίνη. Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες με ποιότητα που είναι πάνω από εμάς και ότι εμείς πρέπει να είμαστε σε αυτές τις ομάδες με ποιότητα. Ελπίζω να έχουμε καλά αποτελέσματα για να είμαστε στις καλύτερες.
Από τις παίκτριες μου, οι περισσότερες Ελληνίδες δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής πέρσι. Νομίζω ότι οι Ελληνίδες και νέες ξένες έχουν ταιριάξει αρκετά. Συνδυάσαμε διαφορετικές ηλικίες και διαφορετικές παίκτριες για να κάνουμε μία ομοιογενή ομάδα».
Διαβάστηκε 323 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ