1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
30-08-2014 18:45

Την Δευτέρα το πρώτο ραντεβού των ακαδημιών του Μαρκοπούλου

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου με αίσθημα ευθύνης και αγάπης προς τα παιδιά και το βόλεϊ, συνεχίζει να βάζει σε πρώτη προτεραιότητα τα τμήματα υποδομής .
Την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου στις 18:00 θα γίνει το πρώτο ραντεβού των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου. Οι εγγραφές αρχίζουν και μπαίνουν στο γήπεδο Κορασίδες/Νεάνιδες και Παγκορασίδες ,ενώ οι ακαδημίες (μίνι-βόλεϊ) θα ξεκινήσουν προπονήσεις το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου.
Για τη χρονιά που έρχεται ο σύλλογος θα συμμετέχει στα αγωνιστικά πρωταθλήματα με 1 ομάδα Νεανίδων , 3 ομάδες Κορασίδων και 3 ομάδες Παγκορασίδων, ενώ 6 τμήματα μίνι-βόλεϊ κοριτσιών και 1 αγοριών θα συμπληρώσουν τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου που λειτουργούν κάτω από την τεχνική καθοδήγηση της Μαρίας Καλαρά.
Στην προσπάθεια αυτή, η ομάδα του Μαρκοπούλου έχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κύριο χορηγό τα φροντιστήρια «ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ», τα οποία προσφέρουν 30% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα κάθε παιδιού αυτόματα με την εγγραφή του στα τμήματα βόλεϊ του Α.Ο.Μ.(αφορά νέες εγγραφές).
Η γραμματεία του συλλόγου είναι διαθέσιμη για πληροφορίες από Δευτέρα έως Παρασκεύη 18:00-20:00 μ.μ. και Σαββατοκύριακα 9:00-14:00 μ.μ, στον χώρο του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Μαρκοπούλου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας :
697 3373168 Καλαρά Μαρία (Υπεύθυνη τμημάτων Υποδομής Α.Ο.Μ).
22990 22815 (Γραμματεία του συλλόγου).
E–mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διαβάστηκε 459 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link tyxarpatos Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014 00:01 posted by tyxarpatos

    Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου με αίσθημα ευθύνης και αγάπης για τα 25 ευρω το μηνασυνεχίζει να κοροιδευει τους γονεις προτεραιότητα τα τμήματα υποδομής.μη ληψει κανεις!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ