1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-11-2013 19:53

Βαρουδάκη: «Αφιερωμένο στον πατέρα μου, όνειρο η Εθνική γυναικών»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Η 19χρονη Δάφνη Βαρουδάκη αναδείχθηκε MVP  για την 7η αγωνιστική στην Α1 Γυναικών και μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, ξεκίνησε με την αφιέρωση.
 «Είναι μεγάλη τιμή που οι προπονητές της Α1 ξεχώρισαν τη δική μου παρουσία ως την πολυτιμότερη από όλους τους αγώνες της 7ς αγωνιστικής. Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής και αυτό κάνει τη χαρά μου ακόμη μεγαλύτερη. Αφιερώνω αυτή τη διάκριση στους προπονητές που με ψήφισαν, στο προπονητικό επιτελείο του Μαρκόπουλου, στις συμπαίκτριες μου, αλλά κυρίως στον πατέρα μου που είναι ο άνθρωπος που με έχει στηρίξει τόσο πολύ στον αθλητισμό». 

Για το εάν η ίδια νιώθει έτοιμη να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Μαρκόπουλο, τόνισε: «Όλες οι αθλήτριες στην ομάδα έχουμε από έναν ρόλο, όμως, έπειτα από τον τραυματισμό της Αμερικανίδας διαγώνιας, Κίντρα Κάρλσον, είμαστε όλες υποχρεωμένες να βοηθάμε όσο μπορούμε για να καλύψουμε το κενό της και μάλιστα σε μία θέση που είναι βαρόμετρο για κάθε ομάδα. Αυτό κάνω κι εγώ, λοιπόν, προσπαθώ να συνεισφέρω όσο περισσότερο μπορώ και στην επίθεση και στην υποδοχή». 

Τα προηγούμενα χρόνια οι Ελληνίδες αθλήτριες βρίσκονταν στη σκιά των ξένων και δύσκολα έβγαιναν MVP. Φέτος αυτό έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Είναι τυχαίο;
«Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο, απλά όλες οι ομάδες, τα τελευταία 1-2 χρόνια επενδύουν περισσότερο στην Ελληνίδα αθλήτρια, από ό,τι έκαναν στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει ότι πολλά νέα κορίτσια παίρνουν ευκαιρίες, νιώθουν την εμπιστοσύνη της διοίκησης και των προπονητών τους και αυτό βγαίνει και στο παιχνίδι τους. Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι η ομάδα σου σε υπολογίζει και περιμένει από εσένα πολλά πράγματα».

Για την πορεία του Μαρκόπουλου στο πρωτάθλημα: «Αρχίσαμε κάπως… νωθρά, κάναμε τέσσερις ήττες στις σειρά, ταρακουνηθήκαμε, αλλά πιστεύουμε στην ομάδα μας και ξέρουμε ότι θα τον βρούμε τον δρόμο μας. Ήδη το Μαρκόπουλο μοιάζει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία και πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσουμε. Σε κάθε αγώνα έχουμε και καλύτερη εικόνα και νομίζω ότι η βελτίωση έρχεται και ομαδικά και ατομικά».

Για τους προσωπικούς στόχους της: «Οι προσωπικοί στόχοι μου, εκφράζονται μέσα από τους στόχους της ομάδας. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι πρώτα να εξασφαλίσουμε μία άνετη παραμονή και στη συνέχεια να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. Άλλωστε, με όλες αυτές τις εκπλήξεις που σημειώνονται κυρίως από την 4η θέση και κάτω, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο».

Για το όνειρό της: «Ένα μεγάλο όνειρο είναι η κλήση στην Εθνική Γυναικών. Έχω περάσει από τις Κορασίδες και τις Νεάνιδες και σίγουρα μια ατομική φιλοδοξία μου θα ήταν μέσα από τις εμφανίσεις μου στο πρωτάθλημα να φέρει και μια κλήση στην Εθνική Γυναικών γιατί πάνω απ’ όλα θα ήταν μεγάλη τιμή για εμένα».
 
Διαβάστηκε 603 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ