1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-07-2013 11:12

Μάρκου και Κουμπία στον Άρη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση των νεαρών αθλητριών, Τζέσικα Μάρκου και Άντζελα Κουμπία από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, με ελεύθερη μεταγραφή.

Η Τζέσικα Μάρκου γεννήθηκε το 1998, έχει ύψος 1.85μ. και αγωνίζεται στη θέση της ακραίας. Ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στο Ποσειδώνα Μηχανιώνας το 2008 και συμμετείχε σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου με μεγάλη επιτυχία. Κατά την περσινή περίοδο συνέβαλε σημαντικά στην αξιοπρόσεκτη πορεία των τμημάτων υποδομής του Ποσειδώνα σε παγκορασίδες και κορασίδες. Από το 2012 συμμετέχει στα κλιμάκια Θεσσαλονίκης και φέτος συμμετείχε στη προεθνική ομάδα.

Η Άντζελα Κουμπία γεννήθηκε το 1998, έχει ύψος 1.83μ. και αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής. Ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στο Ποσειδώνα Μηχανιώνας το 2009 και συμμετείχε σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου με μεγάλη επιτυχία. Κατά την περσινή περίοδο, όπως και η Τζέσικα, συνέβαλε σημαντικά στην αξιοπρόσεκτη πορεία των τμημάτων υποδομής του Ποσειδώνα σε παγκορασίδες και κορασίδες. Από το 2012 συμμετέχει στα κλιμάκια Θεσσαλονίκης.
Διαβάστηκε 1355 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: Κοτέογλου και Διαμαντή στον Άρη »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ