1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-05-2018 11:44

Τσαϊρέλης: «Ο Άρης έφτασε το ταβάνι του φέτος»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Επιτυχημένη χαρακτήρισαν τη φετινή χρόνια για τον δεύτερο Άρη στη Volleyleague γυναικών, ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Τσαϊρέλης και η ακραία των "κιτρινόμαυρων" Βερόνικα Χουντιμά.

Αρχικά ο ΓιάννηςΤσαϊρέλης σχολίασε:«Άσχετα με την έκβαση των τελικών, ο στόχος που είχαμε θέσει με τη διοίκηση της ομάδας επετεύχθη. Η ομάδα έφτασε στο ταβάνι της για φέτος.

Μία δύσκολη χρονιά και με την αλλαγή προπονητή, τον Δημήτρη Σολκίδη τον οποίο και θέλω να ευχαριστήσω για την ομάδα που έφτιαξε. Μόνο επιτυχημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή η χρονιά, ειδικά όταν αυτή συνδυάστηκε με την εμπειρία και τα νιάτα στο ρόστερ 

Βερόνικα Χουντιμά: «Χαρούμενες που φτάσαμε ως εδώ»

«Η χρονιά ήταν τέλεια για τον Άρη, καθώς εκπληρώσαμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ πολύ τον σύλλογο που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω εδώ και να ζήσουμε όλοι μαζί τους τελικούς. Είναι δύσκολο όταν χάνεις, ωστόσο είμαστε χαρούμενες που φτάσαμε ως εδώ.

Τώρα θα ξεκουραστούμε και στη συνέχεια θα δούμε αν θα μείνω. Πρέπει να δει και η διοίκηση τι θέλει να κάνει τη νέα χρονιά. Ελπίζω βέβαια να μείνω στην Ελλάδα».

 

Διαβάστηκε 920 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ