1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
16-06-2016 11:59

Σολκίδης: Υπερευχαριστημένος με την πορεία μας!

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Στο στούντιο της ΕΡΤ3 βρέθηκαν χθες ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, Δημήτρης Σολκίδης και η αθλήτρια, Αναστασία Γουγούση, προκειμένου να κάνουν τον απολογισμό της φετινής χρονιάς, αλλά και να ανοίξουν τα χαρτιά τους για την επόμενη.

Έτοιμος για την νέα σεζόν είναι ο Άρης σύμφωνα με τον Δημήτρη Σολκίδη ο οποίος δήλωσε πως είναι ευχαριστημένος με την πορεία του Άρη ενώ παράλληλα τόνισε την σημασία της ενίσχυσης στην θέση της διαγωνιου. 

Μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι:

Για τη φετινή χρονιά: «Είμαι υπερευχαριστημένος από την φετινή μας πορεία. Ήταν μια χρονιά που κύλησε όπως την φανταζόταν και ο πιο αισιόδοξος.  Διεκδικήσαμε όλα τα παιχνίδια, παίξαμε δυνατά και καταφέραμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι σε άλλο επίπεδο».

Για το αν μπορούσε να διορθώσει κάτι, ποιο θα ήταν αυτό: «Το σετ που χάσαμε στο Μαρκόπουλο, ενώ κερδίζαμε 12-19. Αυτό θεωρώ πως μας στέρησε την 4η θέση, μπορεί και την 3η».

Για τις τέσσερις ομάδες της Θεσσαλονίκης, που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα: «Έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν να συμμετέχουν αρκετές ομάδες από την Θεσσαλονίκη στην Α΄ Εθνική. Το ζητούμενο είναι σταθεροποιηθούν στην πρώτη κατηγορία. Ευχή μου είναι να παραμείνουν στην κατηγορία και του χρόνου ν’ ανέβει και μία ακόμη. Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται η δυναμική της πόλης».

Για τη νέα σεζόν: «Ολοκληρώσαμε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ και περιμένουμε να βρούμε μία διαγώνιο. Είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτή την επιλογή, καθώς πρόκειται για μία πολύ σημαντική θέση».


Από την πλευρά της, η Αναστασία Γουγούση επεσήμανε σχετικά:

Για τη φετινή σεζόν: «Η φετινή σεζόν μας αφήνει ευχάριστες αναμνήσεις και εικόνες. Πήγαμε πολύ καλά και γενικότερα μας αφήνει πολύ καλή γεύση η πορεία μας».

Για το ποια από τις συμπαίκτριές της την βοήθησε περισσότερο: «Όλες με βοήθησαν το ίδιο. Ίσως λίγο παραπάνω η Καετάνο που είναι και η πιο έμπειρη. Πάντα μας βοηθάει και μας συμβουλεύει».

Διαβάστηκε 1457 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ