1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-01-2016 17:17

Οι στιγμές «απογείωσης» του Άρη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η δική του ανασκόπηση έκανε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη για τη χρονιά που έφυγε, αποτυπώνοντας τις στιγμές που σημάδεψαν τις «κίτρινες» μέσα στο 2015.
Αναλυτικά, όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος:

«Το 2015 ήταν ένα πολύ σημαντικό έτος για εμάς! Ένα έτος που επιστρέψαμε μετά από 5 χρόνια στην Α1 γυναικών. Ένα έτος που το ξεκινήσαμε στη 2η θέση της Α2 και το ολοκληρώσαμε πρωταθλητές στην Α2 και στην 4η θέση της Α1 γυναικών με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Μια χρονιά που η ομάδα μας είχε 19 νίκες και 3 ήττες!!!Ένα έτος που ξεκίνησανε την χρονιά άλλες αθλήτριες και το ολοκλήρωσαν πολλά διαφορετικά πρόσωπα, όλους πρόσωπα που βοήθησαν και βοηθάνε την ομάδα μας!!!Ένα ευχαριστώ σε όλες τις παίκτριες και σε όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν και βοήθησαν σε αυτή τη προσπάθεια! Ας ελπίσουμε το 2015 να ήταν το εφαλτήριο για να ακολουθήσουν και άλλες επιτυχίες και χαρές το 2016. Καλή χρονιά σε όλους!.

Υ.Γ.: Στην φωτογραφία είναι οι 9 φετινές νίκες-στιγμές που σημάδεψαν την ομάδα μας και την πορεία της για το 2015!».
Διαβάστηκε 1145 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΛΕΞ Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2016 20:11 posted by ΑΛΕΞ

    Ξεχάσατε να βάλετε στη φωτογραφία και τον διαιτητή του τελευταίου αγώνα της Α2 με τον Εύοσμο...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ