1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-05-2015 20:52

Τυφλιώρη: «Ο Άρης επιστρέφει εκεί που ανήκει»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η Διονυσία Τυφλιώρη ανανέωσε χθες τη συνεργασία της με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη, με την ίδια να δηλώνει πως δεν το σκέφτηκε ούτε λεπτό για να το αν θα παρέμεινε στα «κιτρινόμαυρα» τη νέα χρονιά, ενώ μίλησε και για τη συνεργασία της με τους κ.κ. Ρεντζεπέρη-Σολκίδη. Η ίδια, μάλιστα, ήταν μία από τις πλέον σταθερές παίκτριες της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 και συνέβαλε στα μέγιστα για την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια της Α1 γυναικών.
Αναλυτικά, τα όσα είπε η έμπειρη κεντρικός στο PRESSARIS:

«είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω και τη νέα χρονιά στον Άρη. Δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό και είπα αμέσως το ‘ναι’, ούσα απόλυτα ευχαριστημένη από τη συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει:

«Η φετινή χρονιά ήταν πολύ καλή και είχε αίσιο τέλος, αφού η ομάδα πανηγύρισε την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. Μας περιμένει πλέον πολλή δουλειά στην Α1».

Επίσης, η Διονυσία Τυφλιώρη αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Δημήτρη Σολκίδη για πρώτη φορά στην καριέρα της: «Είναι ένας πολύ αξιόλογος προπονητής, που κράτησε ενωμένη την ομάδα παρά τις όποιες δυσκολίες κατά καιρούς αντιμετωπίσαμε», ενώ αναφερθείσα στον υπεύθυνο του τμήματος του γυναικείου βόλεϊ των «κίτρινων», Γιάννη Ρεντζεπέρη, επεσήμανε: «Αν δεν ήταν ο κύριος Ρεντζεπέρης, δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε. Τον ευχαριστούμε πολύ!».

Τέλος, έκανε ένα σχόλιο για τη νέα χρονιά, που βρίσκει τον Άρη, μετά από πέντε χρόνια, και πάλι στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία: «Είναι πολύ σημαντικό που ο Άρης επιστρέφει εκεί που… ανήκει. Μακάρι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο!».

pressaris.gr
Διαβάστηκε 299 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ