1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-08-2014 11:13

«Ο Άρης ανήκει στην Α1»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Επιστροφή σε... γνώριμα λημέρια φέτος για την Εύη Γεροβασιλείου, η οποία πήρε την απόφαση ν΄ αφήσει τον ΕΟΣ και να μετακομίσει στον Άρη! Μάλιστα, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η 23χρονη ακραία/διαγώνια θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα», αφού παλιότερα αποτέλεσε μέρος της ομάδας νεανίδων του συλλόγου, μετρώντας και λίγες συμμετοχές στο γυναικείο τμήμα.
Φέτος, ωστόσο, έχοντας πλέον περισσότερες εμπειρίες και παραστάσεις, καλείται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια που θα καταβάλλει η ομάδα για επάνοδό της στα μεγάλα σαλόνια. Η ίδια μίλησε στο PRESSARIS για την απόφασή της να έρθει στον Άρη, τους λόγους που συνετέλεσαν, αλλά και τους στόχους της με τη νέα της ομάδα:

«Ο Άρης είναι ένα ιστορικό σωματείο. Σίγουρα, έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι είχα μια καλή συνεργασία στο παρελθόν. Επίσης, είναι τιμή μου που με επέλεξε ο κόουτς της ομάδας, Δημήτρης Σολκίδης, με τον οποίο συνεργαστήκαμε πέρυσι στον ΕΟΣ», τόνισε αρχικά για να προσθέσει:

«Δύο ημέρες απέμειναν για την έναρξη της προετοιμασίας και πραγματικά ανυπομονώ για να επιστρέψω στο γήπεδο. Να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες, αν και με αρκετά κορίτσια έχω συνεργαστεί σε άλλες ομάδες, και να ξεκινήσει η χρονιά, που είναι γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες».

Επίσης, ερωτηθείσα για τους στόχους της ομάδας, η απάντησή της ήταν αφοπλιστική: «Βεβαίως, στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι η επιστροφή στην Α1. Εκεί, δηλαδή, όπου ανήκει ο Άρης».
Διαβάστηκε 358 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ