1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-11-2013 22:21

Ο Φρέντι Μπρουκς στον Άρη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)

Μετά το ξαφνικό και άδικο χαμό του Γιώργου Περσιανλή η γυναικεία ομάδα του Άρη έμεινε ...ακέφαλη στον πάγκο. Διάδοχος του έλληνα τεχνικού θα είναι ο Φρέντι Μπρουκς.

 

Ο Μπρουκς θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» το Σάββατο (16/11) στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας απέναντι στο Ναύαρχο Βότση στις 18.00.

Ο Μπρουκς παραιτήθηκε μόλις το περασμένο Σάββατο από την ανδρική ομάδα του Μακεδονικού και ο τιμ μάνατζερ του Άρη, Γιάννης Γιαννάκης, ήρθε σε επαφή με τον τεχνικό. Οι δύο πλευρές ήρθαν αμέσως σε συμφωνία και σημαντικό ρόλο έπαιξε η εκτίμηση του Φρέντι Μπρουκς προς το πρόσωπο του Γιώργου Περσιανλή.

Στην συνέχεια ο νέος τεχνικός της γυναικείας ομάδας του Άρη μίλησε με τον υπεύθυνο του τμήματος, Γιάννη Ρετζεπέρη, ενώ ικανοποιημένος από την εξέλιξη έμεινε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Θωμάς Γιώτας.

Σήμερα ο Μπρουκς παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας και στο τέλος είχε συνομιλία με τις αθλήτριες.

Σε επικοινωνία του volleynews.gr με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιάννη Γιαννάκη, δήλωσε:
«Ζούμε πραγματικά πολύ δύσκολες και περίεργες στιγμές στην ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστώ τον Βαλάντη Μαμάη για πολύτιμη βοήθεια του, προπόνησε σήμερα τις αθλήτριες, δείχνοντας πως είναι κύριος με «Κ» κεφαλαίο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Φρέντι Μπρουκς που θα μας βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια να πετύχουμε τον στόχο μας. Αυτόν θα κυνηγήσουμε. έχοντας διπλή σημασία για εμάς διότι όλοι πια αγωνιζόμαστε για τον Γιώργο Περσιανλή».

Διαβάστηκε 1410 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 09:49 posted by ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ

    ωχ ωχ άλλος ένας που θα χαρακτηριστεί από τους θαμώνες του γνωστού αναψυκτηρίου που αυτοχαρακτηρίζεται καφέ ουζερί, ως προδότης. Ας πρόσεχαν όλοι οι πρώην ηρακληδείς που πάνε σε άλλες ομάδες. Αν θέλουν να τους υμνούν οι τύποι που μπαινοβγαίνουν στο Κατσάνειο και αυτοί που χτυπάνε τσιπουράκια και παντσετες παραδίπλα θα πρέπει να δουλεύουν τζάμπα και μάλιστα να βάζουν κι από την τσέπη τους. Ηρακλής είσαι, τι να λέμε.Θέλετε και λεφτά ;Τότε θα σας υμνούν όλοι αλλά κι αυτό παίζεται.Είναι πότε θα τα πάρουν στο κρανίο οι μπιφτεκο-παντσετο-μπριζολάκηδες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ