1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-12-2017 21:17

Ο ΑΟ Θήρας μοίρασε χαρά και χαμόγελα

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Επίσκεψη στο γηροκομείο Σαντορίνης έκανε η ομάδα του ΑΟ Θήρας και μοίρασε χαμόγελα, συντροφιά και χαρά στους ηλικιωμένους.



Παράλληλα, μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα με την γυναίκες του ΑΟ Θήρας.


Αναλυτικά τα δελτία Τύπου:

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος. Όχι από συνήθεια, αλλά σαν την ομορφότερη βεγγέρα μας.

Οι αθλήτριες, το προπονητικό επιτελείο και η Διοίκηση του ΑΟ Θήρας, πήραμε χαρά από τη χαρά τους και δύναμη από τη δύναμή τους. Βρεθήκαμε μαζί με τους ανθρώπους που ζουν στο Γηροκομείο-Πτωχοκομείο Θήρας και με χαρά ανάμεικτη με συγκίνηση, μάθαμε ότι η ομάδα μας, έχει εκεί, το πιο αφοσιωμένο φίλαθλο κοινό .

Τις ώρες που μείναμε, εμείς προσφέραμε γλυκά και συντροφιά και αυτοί χαμόγελα και αγάπη.

Επισκεφτήκαμε και το Νοσοκομείο μας. Τον γείτονά μας, στην περιοχή που δίνουμε τους αθλητικούς μας αγώνες. Εκεί η Διοίκηση, οι Γιατροί, οι Νοσηλευτές, το Προσωπικό και οι Ασθενείς δίνουν το δικό τους καθημερινό αγώνα, ζωής.

Η επίσκεψη ήταν ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο, ένα μάθημα από την αυταπάρνηση όλων όσων εργάζονται εκεί και ένα πολύτιμο δίδαγμα από τους ανθρώπους που πολεμούν με χαμόγελο και αισιοδοξία τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν.»



Διαβάστηκε 170 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ