1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-03-2015 17:25

Τέλος οι αδελφές Ψυλλάκη από τη Σαντορίνη

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν ο ΑΟ Θήρας προχώρησε σε λυση της συνεργασίας του με τις αδελφές Ψυλλάκη. Η Ιωσηφίνα και η Μαριάνα που βοήθησαν την ομάδα να κερδίσει την άνοδο στην Α1 γυναικών δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στη Σαντορίνη.

Η ανακοίνωση

O A.O.ΘΗΡΑΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του κοινή συναινεση με τις αθλήτριες Ψυλλάκη Ιωσηφίνα και Ψυλλάκη Μαριάνα. Τις ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά τους στο σύλλογο  τα δύο τελευταία χρόνια και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην αθλητική τους πορεία.
Διαβάστηκε 1037 φορές

6 σχόλια

  • Comment Link fira Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 20:52 posted by fira

    ειναι γεγονος οτι η λυση συνεργασιας-αποπομπη αθλητων 3 αγωνιστικες πριν το τελος της σαιζον δε συνηθιζεται! Οσα πλανα και να εχει ο Οικονομου μπορει να τα υλοποιησει στη μεταγραφικη περιοδο. Ετσι αν οι αθλητριες δεν υπεπεσαν σε πειθαρχικο παραπτωμα θα επρεπε να παραμεινουν Αλλωστε με τα προβληματα τραυματισμων που υπαρχουν μπορει και να χρειαστουν! Αν ομως παρα το κοινη συναινεσει της ανακοινωσης εξαναγκαστηκαν να φυγουν τοτε οφειλει και η ομαδα αλλα και οι ιδιες να αιτιολογησουν αυτην τηνκατασταση αν οχι για τιποτε αλλο για την εξωθεν καλη μαρτυρια τους!

  • Comment Link spycode Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 18:49 posted by spycode

    Θ7
    παντα οταν θες να κανεις μια αρχη σε μια ομαδα δεν στελνεις την αφροκρεμα αλλα τις δευτεροκλασατες για να στειλεις το μηνυμα οτι απο εδω και περα ολα αλλαζουν.;Αν ησουν εσυ προπονητης για την φετεινη πορεια της σαντορινης θα ξεκινουσες απο τις αδελφες ψυλλακη;αυτες επαιζαν ολη την χρονια βασικες;Ο οικονομου ομως θελει και τα στηριγματα του που δεν μπορουννα του τα προσφερουν οι προαναφερομενες.

  • Comment Link χρύσα21 Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 16:04 posted by χρύσα21

    στήριζαν Μεμετζή... αυτό είναι όλο!!!

  • Comment Link Θ7 Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 13:57 posted by Θ7

    spycode Kαταρχας ποιο μαρμαρο , δευτερον και ναυπηρχε μαρμαρο θα το πληρωναν παγκιτισες απο που κι ως που, εμενα μου κανει για παραπτωμα πειθαρχικο η αλλο πολυ σοβαρο παντως.

  • Comment Link antivirus Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 20:35 posted by antivirus

    Μήπως υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον καινούριο προπονητή που ξαναβρήκαν ύστερα από τη θητεία τους στην ΑΕΚ;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ