1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
05-10-2014 16:21

Τένεβα: «Θα είναι δύσκολο να παίξω με τον Ολυμπιακό»

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Στη Σαντορίνη και στον ΑΟ Θήρας συνεχίζει την καριέρα της η Ράντι Τένεβα. Η πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού τόνισε πως θα είναι δύσκολο να παίξει αντίπαλος με τις «ερυθρόλευκες», ενώ όπως είπε στο volleynews.gr ο ΑΟ Θήρας χρειάζεται βελτίωση. 
«Στην Σαντορίνη με καλοσώρισαν από την αρχή. Ξέρω την Ελένη Μεμετζή, έχουμε παίξει μαζί. Με τα κορίτσια δουλεύουμε αρκετά και πρέπει να βελτιωθούμε.
Το παιχνίδι με το Μαρκόπουλο ήταν το πρώτο μας με ομάδα της Α1. Κάναμε αρκετά λάθη, αλλά για αυτό το λόγο είναι αυτά τα παιχνίδια, για να βλέπουμε πού έχουμε αδυναμίες και να τις διορθώνουμε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, δεν κρίνουν τίποτα τα φιλικά παιχνίδια.
Η ομάδα έχει πολύ καλές παίκτριες, αλλά δεν έχουμε δουλέψει ποτέ μαζί και δεν μπορούμε να πούμε ότι πάμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Πρέπει να βελτιωθούμε ατομικά και να βοηθήσουμε και η μία στη βελτίωση της άλλης. Θέλουμε να παίξουμε όμορφο βόλεϊ.
Δεν θέλω να σκέφτομαι τη στιγμή που θα παίξω αντίπαλος με τον Ολυμπιακό, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει. Έχω περάσει πολλά και όμορφα χρόνια εκεί, και τώρα θα βρεθούμε αντίπαλοι».
Διαβάστηκε 615 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ