1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-04-2024 17:26

Τζιανκρόσι για ΑΕΚ, Ρούσης για Μαρκόπουλο, Καλμαζίδης για ΠΑΟΚ, Μιτσέλι στον Ολυμπιακό, ακροβατεί ο Οτσάλ

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν στην Volley League γυναικών με τους προπονητές να κάθονται σε νέους πάγκους, αυτή τη φορά όχι ως αντίπαλοι, με τον Λορέντσο Μιτσέλι να παραμένει στον Ολυμπιακό.



Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει γι αυτό ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με την ίδια συνταγή και ο Ιταλός προπονητής θα μείνει για τρίτη χρονιά, αποκτήθηκε η Ιταλίδα πασαδόρος Ιζαμπέλα Ντ Ιούλιο που θα αντικαταστήσει την συμπατριώτισσα της Τζούλια Καράρο, που πάει στην Μεσίνα. Απο εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ψάχνει ξένη ακραία, αφού η Μλείνκοβα φεύγει για άλλα πρωταθλήματα και δεύτερη πασαδόρο.

Στον Παναθηναϊκό επικρατεί μια σύγχυση και στο ΜΕΤΣ αναμένεται να αλλάξουν και τα ...καρεκλάκια. Πρώτο μέλημα η εύρεση ξένου προπονητή, εκτός κι αν ο Νέσιτς πάρει το πρωτάθλημα, οι ισορροπίες όμως είναι λεπτές. Στο παρελθόν ο Σταθοκωστόπουλος είχε εμπιστευθεί την ομάδα ανδρών στον αείμνηστο Χρήστο Παπαδόπουλου, που πήγε περίφημα, αλλά είχε προλάβει και συμφώνησε ο πρόεδρος του ΠΑΟ με τον Αργεντινό Βέμπερ. Σε τέτοια φάση βρίσκεται τώρα η ομάδα γυναικών. Ακούστηκε η μετακόμιση του Γιουνούς Οτσάλ στο τριφύλλι, αλλά η πληροφορία διαψεύστηκε και ο Τούρκος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Ταργκοβίστε. Κοντός ψαλμός αλληλούια, αλλά η φημολογία για μετακίνηση προπονητή και παικτριών από το Ολυμπιακό Χωριό στο ΜΕΤΣ βαραίνει τους ημιτελικούς. Αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι προς το συμφέρον των μετακινούμενων να παίξουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα για το καλό της ομάδας που υπηρετούν τώρα , προκειμένου να είναι αξιόπιστες στο διηνεκές.

Στην ΑΕΚ αναζητούν προπονητή και ανάμεσα στους υποψήφιους είναι ο Ιταλός Τζιανκρόσι Πασκουαλίνο, που έχει φέρει θαυμαστά αποτελέσματα στο Μαρκόπουλο και έχει επιλέξει ξένες παίκτριες με μεγάλο value for money. Θα είναι ιδανική επιλογή γιατί είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και αισθάνεται Έλληνας.

Το Μαρκόπουλο από την άλλη θα πορευτεί με τη γνωστή συνταγή με τον Γιώργο Ρούση, αλλά απ ότι φαίνεται δεν θα έχει τις Νικολογιάννη, Τοντάι που μετακομίζουν στο γαλλικό πρωτάθλημα. Κρατάει την λίμπερο Αντωνακάκη που έκανε σπουδαίο πρωτάθλημα και καλοβλέπει για βασική πασαδόρο την Τάνη.

Ο ΠΑΟΚ που αναμένεται να κατεβάσει τον προϋπολογισμό και θα στηριχτεί σε δικές του νέες αθλήτριες, αφού δεν τα έβγαλε πέρα με μισθοφόρες λόγω λανθασμένων επιλογών, έκανε πρόταση στον Γιάννη Καμαζίδη, αλλά ο ομογενής προπονητής θέλει πρώτα να ψαχτεί στο βόλεϊ ανδρών. Η Πολυνοπούλου πάντως δεν θα συνεχίσει στην Πυλαία.

Ο νεοφώτιστος Πανιώνιος θα συνεχίσει με τον Γιάννη Χαριτωνίδη και ήδη κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να στήσει από τώρα την ομάδα του.

Ο ΑΟΘήρας έχει παγώσει τα πάντα, ψάχνει να βρει τα αίτια της καθολικής καθίζησης το τελευταίο δίμηνο, ο στόχος της Ευρώπης επιτεύχθηκε, παραμένει όμως το σοκ του αποκλεισμού από το φάιναλ φορ του Κυπέλλου. Θα μείνει η Στέλλα Χριστοδούλου, πριν παρθούν αποφάσεις θα συζητήσουν με τον Ματέο Φρέσκι και θα αναζητηθεί συμπαίκτης για να αυξηθεί το μπάτζετ.

Η Θέτις έκανε απίστευτο φίνις και μπήκε στην τετράδα, στη λίστα των επιτυχημένων ομάδων. Φυσικά συζητά να κρατήσει τον Μανώλη Σκουλικάρη.

Και τα Πεύκα είναι στην πλευρά των επιτυχημένων με στόχο την παραμονή. Στον Άρη αν παραμείνει ο Ρετζεπέρης θα συνεχίσει ο Τσαϊρέλης, ενώ η Λαμία και ο Ηλυσιακός περιμένουν να τελειώσουν τα πλέι άουτ για να πάρουν τις αποφάσεις τους

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ