1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-03-2024 21:02

Oι δυο ήττες του ΠΑΟ από τους τελευταίους και ο κοιμώμενος ΠΑΣΑΠ

Στο πρωτάθλημα γυναικών είχαμε αποτελέσματα που δεν εξηγούνται βολεϊκά και δεν στέκουν ούτε οι αιτιάσεις “έλα μωρέ γυναίκες είναι” ιδιαίτερα η νίκη του Απολλώνιου επί του Παναθηναϊκού στο ΜΕΤΣ.

Η Λαμία και ο Απολλώνιος πέτυχαν ιστορικές νίκες επί του πρωταθλητή και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση, γι αυτό και δεν υπάρχει καμμία λογική σε αυτά τα δυο ματς και όχι μόνο.

Να προσθέσουμε ότι ο Απολλώνιος έπαιξε χωρίς τις Φακοπουλίδου, Διάλλα γιατί η διοίκηση πρότεινε διαζύγιο αλά ελληνικά, αν και είχαν ακόμη δυο μήνες συμβόλαιο και οι παίκτριες το αποδέχτηκαν.

Εδώ μπαίνει το ερώτημα “Μα ο ΠΑΣΑΠ τι κάνει;” Η απάντηση είναι απλή “έχει κολήσσει η βελόνα στο  4 ξένοι, δεν κάνουμε πίσω”. Δυϊλίζουν  το κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο, δεν υπερασπίζονται τα δικαιώματα των παικτριών, γι αυτό δεν έβγαλαν “κιχ”  στην πολιτική της ΑΕΚ να μη πληρώσει  ευρώ από τα χρωστούμενα χρόνων.

Θα βγάλουν λέει ανακοίνωση για τις Φακοπουλίδου, Διάλλα, αλλά δεν μας είπαν αν θα το κάνουν το 2024 ή το 2025. Σςςςς ο ΠΑΣΑΠ κοιμάται και ασχολείται με το να στέλνει ευχές μέσω των  social media στα μέλη του που γιορτάζουν.

Με αυτό το ΔΣ ο ΠΑΣΑΠ δεν έχει καμία τύχη αφού κάνουν κουμάντο ο Αχιλλεόπουλος που δεν είναι επαγγελματίας βολεϊμπωλίστας και ο Πελεκούδας που δεν είναι πλέον βολεϊμπωλίστας αλλά προπονητής.

Για όλα βέβαια φταίει το υπουργείο αθλητισμού που δίνει δικαίωμα λόγου σε σημαντικά θέματα στους παίκτες, κάτι που δεν ισχύει στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Άντε τώρα να δικαιολογήσουν στα μέλη τους, γιατί του χρόνου θα γίνει πρωτάθλημα 10 ομάδων και θα χαθούν 20 θέσεις εργασίας.

Μετά από τεράστια παρένθεση να επιστρέψουμε στον Παναθηναϊκό που έχασε από τους δυο τελευταίους της  Volley League, από ομάδες που όλο τους το μπάτζετ είναι τα μισά χρήματα που παίρνει η Άτκινσον.

Και φυσικά δεν αποτελεί δικαιολογία ο τραυματισμός της Γκρόθες (πάτησε στο πόδι της Σαμαντάν) στο ξεκίνημα του τρίτου σετ, μακάρι η Ολλανδή να κοσμήσει με την παρουσία του το φάιναλ φορ του Λουτρακίου, κάτι που φαντάζει ακατόρθωτο.

Μπορεί θα  πείτε ότι ο Παναθηναϊκός περνάει παρατεταμένη κρίση, κι αυτό θα το διαπιστώσουμε στους τελικούς του κυπέλλου, αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται η ήττα από τις δυο τελευταίες ομάδες.

Υπάρχουν μάλιστα και απίστευτες καταγγελίες σε πρωτάθλημα γυναικών για αίσχιστη συμπεριφορά προς ξένη παίκτρια. Της διέκοψαν το συμβόλαιο, δεν την πλήρωσαν και της πήγαιναν φαγητό οι πρώην συμπαίκτριες για να ζήσει...

Όλα έδειχναν ότι ο Μίλων θα πάρει δυο σετ από τον Ολυμπιακό, θα τερματίσει τρίτος και στους ημιτελικούς θα παίξουν Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-Μιλων. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με την δεύτερη ομάδα (πλην Τράβιτσα) και το αποτέλεσμα βόλεψε και τους δύο.

ΥΓ1: Ανόποδο σφύριγμα φιλέ στο τέταρτο σετ Ηλυσιακός-Λαμία στο 21-22 έκρινε πολλά για το αποτέλεσμα. Φιλέ με τον αγκώνα της παίκτριας του Ηλυσιακού δόθηκε φιλέ στην Κίλιτς! Aρχικά ο Γεορθόδωρος έδωσε τον πόντο στη Λαμία, αλλά με υπόδειξη του Μενεσλή άλλαξε το σφύριγμα.

ΥΓ2: Αληθεύει ότι έφυγαν από το ΜΕΤΣ Μαλακατές και Βρανόπουλος στο 1-1;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ