1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-01-2024 21:26

Νικολέτα Πέροβιτς για ΠΑΟΚ (vid)

Ξανά από την Κίνα αναμένεται να ψωνίσει ο ΠΑΟΚ, αυτή την φορά δεν θα πάρει Κινέζα, αλλά Μαυροβούνια που έπαιζε στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Υποψήφια είναι η Νικολέτα Πέροβιτς που είναι 30 χρονών, έχει ύψος 1.88 και είναι καλύτερη από την υπερτιμημένη Τσούμπα, που έτσι κι αλλιώς δεν έπαιξε στον ΠΑΟΚ.

Η Πέροβιτς πήρε γεύση από το ελληνικό πρωτάθλημα το 2021 όταν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, αλλά μετά την Σερβία δεν έπαιξε για δεύτερη χρονιά στην ίδια ομάδα. Φόρεσε τη φανέλα των Στοντ Νορβηγίας, Τίρκου Μούρες Ρουμανίας, Μπακάου Ρουμανίας, Στουτγάρδης Γερμανίας, Μπακάου Ρουμανίας, Μπεκεσάγια Ουγγαρίας, Γιουνάν Κίνας, ΑΕΚ, Τεντ Άγκυρας, Τανταμάτα Ινδονησίας, Σαν Τζιοβάνι Ιταλίας, Σαν Ντονγκ Κίνας, Υπήρξαν μάλιστα χρονιές, όπως η φετινή που έπαιξε σε δυο ομάδες. Βέβαια έλειψε ένα μήνα  στο εφετινό πρωτάθλημα λόγω τραυματισμού...

Την καλύτερη χρονιά της την έκανε στον Ουγγαρία, όταν αναδείχθηκε καλύτερη σέρβερ, διαγώνια και σκόρερ. Πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε την ίδια χρονιά και στο  Cev Cup.

Kατέκτησε πρωταθλήματα σε Νορβηγία, Μαυροβούνιο, Ινδονησία, Ουγγαρία και δυο φορές το πρωτάθλημα Μικρών Χωρών Ευρώπης.

Για την Πέροβιτς ενδιαφέρθηκε και η ΑΕΚ, αλλά προτίμησε την Κάριτς.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ