1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2024 12:15

H Kινέζα Nτουάν Φάνγκ στον ΠΑΟΚ, αλλάζει και την Τσούμπα

H 29χρονη Κινέζα (1.88) που έχει έφεση στην υοδοχή πέρασε όλη  την καριέρα  της στην Λιαονίνγκ (εδρεύει στην πόλη Γίονγκου στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα).


Η Φανγκ έχει ύψος 1.88 και πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κινεζική λίγκα.

Η Σάρον Τσούμπα ήταν εκτός αποστολής στη Βούλα και θα αντικατασταθεί, ίσως όχι με διαγώνια γιατί η Ουίλιαμς κάνει καλά τη δουλειά της. Μπορεί να αποκτηθεί κι άλλη ακραία με υποδοχή και να μείνει η Αμερικάνα ως διαγώνια. Δεν αποκλείεται όμως να πάρουν δύο ξένες και να φύγει και η Αμερικάνα. Προτάθηκε μάλιστα μέσω τρίτου στα Πεύκα να κάνουν ανταλλαγή Ουίλιαμς με την Μορένο, αλλά η νεοφώτιστη ομάδα δεν το συζήτησε καν.

Η Ουίλιαμς παρότι έχει σπουδαίες επιδόσεις, δεν έχει καλή εξωγηπεδική ζωή και είχε εμπλακεί χωρίς υπαιτιότητα και στο επεισόδιο με τον μπασκετμπωλίστα Κάρτερ που τραυματίσθηκε σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι (δέχθηκε ένα μπουκάλι στο κεφάλι) και απομακρυνθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Η Φανγκ πληροί τα κριτήρια, αφού ήταν στην 14αδα της Κίνας, που πήρε πέρυσι το αργυρό μετάλλιο στους Πανασιατικούς. Η Κινέζα είναι καλή μεταγραφή αρκεί να προσαρμοσθεί στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Δεκάδες συμπατριώτισες της ήρθαν στην ήπειρο μας και αν εξαιρέσεις την Τινγκ Ζου της Σκαντίτσι, ουδεμία διακρίθηκε εκτός Κίνας.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ