1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2023 23:10

Στον ΠΑΟΚ και επίσημα η Τσεμπτσούμπα «Παμε ΠΑΟΚάρα»

Από «κίτρινη».. έγινε «ασπρόμαυρη» η Σάρον Τσεμπτσούμπα, καθώς ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση της 25 χρονης (1μ83) Κενυάτισας ακραίας σκόρερ που πέρυσι διακρίθηκε με την φανέλα του Άρη.

H ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή της Σάρον Τσεπτσούμπα αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Σάρον Τσεπτσούμπα, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Γεννημένη στη Κένυα στις 26/10/1998, η Σάρον Τσεπτσούμπα αγωνίζεται ως διαγώνιος και έχει ύψος 183cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της τη σεζόν 2017-18 από τη Kenya Prisons, με την οποία απέκτησε τις πρώτες της παραστάσεις. Η σεζόν 2018-19 την βρήκε στην Kenya Pipeline, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Κένυας, ενώ τερμάτισε τρίτη στο αφρικανικό πρωτάθλημα χωρών.

Την επόμενη σεζόν (2019-20) αγωνίστηκε για λογαριασμό της Kenya Commercial Bank, ωστόσο η σεζόν τελείωσε πρόωρα λόγω του κορωνοϊού. Στις δύο επόμενες σεζόν (2020-21, 2021-22) παρέμεινε στην Kenya Commercial Bank, με την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Κένυας και ένα αφρικανικό πρωτάθλημα χωρών.

Την περσινή σεζόν (2022-23) πραγματοποίησε την πρώτη της σεζόν εκτός Κένυας, παίζοντας στην χώρα μας, για λογαριασμό του Άρη. Μάλιστα, οι εξαιρετικές εμφανίσεις της την ανέδειξαν ως κορυφαία σκόρερ της ελληνικής Volley League γυναικών την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Κένυας, με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021. Πέρα της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχει αγωνιστεί και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2019, ενώ την ίδια χρονιά κατέκτησε το Παναφρικανικό Πρωτάθλημα με την χώρα της.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Σάρον Τσεπτσούμπα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στην «ασπρόμαυρη» Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ την Διοίκηση και το προπονητικό σταφ, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι μία πετυχημένη σεζόν, με υγεία και χαρά. Πάμε Παοκάρα."

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ