1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2023 19:55

Ο Πανιώνιος καλωσόρισε την «εκρηκτική» Κενυάτισα Βερόνικα Αντιάμπο

H 24 χρονη (1μ81) Βερόνικα Αντιάμπο είναι και επίσημα η πρώτη ξένη του Πανιωνίου στην Πρι Λιγκ Γυναικών. Η Κενυάτισσα ακραία πέρυσι αγωνίστηκε στην Α2 Τουρκίας και κατάφερε να κρατήσει την Τάρσους Μπελεντίγιεσπορ στην κατηγορία.

Το 2022 μαζί με την Σάρον Τσούμπα απετέλεσαν τις δύο πρώτες σκόρερ της Κένυας στο περυσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών, και αναμένεται να είναι το «βαρύ πυροβολικό» του Πανιωνίου στην προσπάθειά του για το πρωτάθλημα στην Pre League γυναικών και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Η ανακοίνωση για την εκρηκτική Κενυάτισα που αναμένεται να κάνει την διαφορά στην κατηγορία, αναφέρει:

«Η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου τμήματος βόλεϊ, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του, με την αθλήτρια Veronica Oluoch Adiambo.Η Κενυάτισα αθλήτρια αγωνίζεται στη θέση της ακραίας και είναι διεθνής με την Εθνική της χώρας της.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη πατρίδα της με την φανέλα της Kenya Pipeline , ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Τούρκικο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Tarsus Belediyespor.

Στις πρώτες της δηλώσεις η Veronica δήλωσε:“Γεια σας είμαι η Veronica Oluoch Adiambo από την Κένυα. Είμαι έτοιμη να γίνω μέλος της ομάδας του Πανιωνίου. Πάμε Πανιώνε”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ