1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-01-2018 16:05

Γιώργος Λαζουράς: «Να μάθουν όλοι το Snow volley» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, μίλησε στην κάμερα της E.O.ΠΕ. για το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volley που θα φιλοξενήσει το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής, το διήμερο 24-25 Φεβρουαρίου.
«Με χαρά ο Δήμος Καλαβρύτων, η δημοτική επιχείρηση μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης θα διοργανώσουμε το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volley στο μοναδικό και υπέροχο χιονοδρομικό μας κέντρο. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η πρώτη διοργάνωση θα αποτελέσει τη βάση, ώστε το άθλημα αυτό που αναπτύσσεται τώρα, να διαδοθεί στην Ελλάδα και να γίνει και Ολυμπιακό άθλημα. Μέσα από την καλή συνεργασία με την Ομοσπονδία, με τους αθλητές αλλά και το χιονοδρομικό κέντρο, θα καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα βγάλουμε ασπροπρόσωπη την περιοχή μας».

Η πόλη των Καλαβρύτων έχει μεγάλη ιστορία και οι αθλητές και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν ιστορικά σημεία της περιοχής. 

«Εκτός από το χιονοδρομικό κέντρο στο οποίο και θα βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος για το πρωτάθλημα snow volley, οι αθλητές, οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφτούν τα ιστορικά μας μοναστήρια, την πόλη των Καλαβρύτων, τα σπήλαια. Υπάρχουν πολλά μέρη που μπορείς να πας και να επισκεφτείς».
Διαβάστηκε 1135 φορές Τελευταία τροποποίηση Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 18:36

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ